Δωρεάν γίνεται το ΜΜΟRPG The Secret World της Funcom!

Οι developers της Funcom μπορεί να την γνωρίζετε από το Conan Exiles, ωστόσο η γνωστή εταιρεία συνδέεται και με άλλους τίτλους όπως για παράδειγμα είναι το Age of Conan και το MMORPG: The Secret World. Πρόσφατα, όπως έγινε γνωστό το δεύτερο θα αποκτήσει ένα ανανεωμένο free-2-play μοντέλο, αλλάζοντας μάλιστα την ονομασία του σε Secret

Legends, ενώ σχεδιάζοντας και αλλαγές στην φύση του gameplay (οι developers του το περιγράφουν ως shared-world RPG και όχι MMO).

Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Funcom, ο κόσμος του παιχνιδιού έχει επανασχεδιαστεί πλήρως (χωρίς ωστόσο να αλλάζει η graphics engine), με τους developers να πραγματοποιούν μία σειρά από εμφανείς βελτιώσεις σε επιμέρους τομείς των visuals (το νέο game θα έχει updated character models, heads, combat effects και animations), ενώ παράλληλα έχει αυξηθεί σε σημαντικό βαθμό το draw distance. Η έννοια του shared-world-RPG καθιστά τη νέα μορφή του Secret World ως ένα game όπου το multiplayer είναι optional και όχι υποχρεωτικό. Με απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι οι gamers θα μπορούν να παίζουν σε όλη την storyline είτε solo, είτε με την παρέα κάποιων φίλων τους. Το Secret World ήταν ένα πολλά υποσχόμενο MMORPG όταν κυκλοφόρησε το 2012 και παρόλο που ο κόσμος του ήταν «ιδιαίτερος» και αρχικά είχε φανεί να διαθέτει μεγάλη δυναμική στην πορεία δεν κατάφερε τελικά να πείσει. Η αρνητική πορεία του είχε ως αποτέλεσμα η Funcom να μειώσει την τιμή της συνδρομής του και να το θέσει σχεδόν στην… αφάνεια. Ελπίζουμε με τη νέα του μορφή ότι θα καταφέρει πολλά περισσότερα!

The post Δωρεάν γίνεται το ΜΜΟRPG The Secret World της Funcom! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα