5 σημάδια ότι είσαι «καμένος»

Είναι ένα ερώτημα που έχει περάσει από το μυαλό των περισσότερων gamers (κι όχι μόνο), και πρέπει να το παραδεχτείς· Το «Μήπως έχω καεΐ;» είναι μια σκέψη που έχεις κάνει. Για να μη βασανίζεσαι σου ετοίμασα μια λίστα με 5 σημάδια που υποδεικνύουν ότι πρέπει να βγεις από το gaming μπουντρούμι σου… άμεσα!

Το δέρμα σου έχει γίνει γκρι

Αν βγαίνεις έξω και σε περνάνε για ζόμπι, μάλλον είναι ώρα να σταματήσεις να περνάς κάθε βράδυ δίπλα στο Wolfenstein (ξέρω, ξέρω, είναι δύσκολο).

Τα μάτια σου είναι συνέχεια κόκκινα

Αν σε τσούζουν κιόλας, εκεί κι αν πρέπει να απομακρυνθείς από

την οθόνη σου. Όχι τίποτα, θα κάνεις τον κόσμο να ανησυχεί ότι έχεις πέσει στα ναρκωτικά…

Μιλάς μόνο με quotes από χαρακτήρες

Αν έχεις να αρθρώσεις δική σου πρόταση πάνω από 1 εβδομάδα, είναι ώρα να αφήσεις το Metal Gear Solid και να θυμηθείς πώς ζητάμε ένα καφέ από άνθρωπο – χωρίς το e-food.

Έχεις ξεχάσει τι χρώμα έχει ο ήλιος

Όσο κι αν όλοι θέλουμε να κάτσουμε μπροστά από ένα Xbox One X μέχρι να μας βρουν κολλημένους στη gaming καρέκλα μας, κάποια στιγμή έρχεται η ώρα να θυμηθείς τι σημαίνει ήλιος, σελήνη και (αν μένεις σε μεγάλη πόλη) καυσαέριο!

Έχεις ξεχάσει το όνομά σου

Ακραίο, αλλά συμβαίνει. Αν δε μπορείς να αναφέρεις ούτε 2-3 ονόματα με σιγουριά, απομακρύνσου από το GTA V το συντομότερο (και επέστρεψε σε αυτό όταν είσαι έτοιμος).

Αν βιώνεις έστω και ένα από τα παραπάνω συμπτώματα είναι ώρα να αφήσεις το χειριστήριο ή/και το ποντίκι σου (όχι για πολύ, για μερικές μέρες), μέχρι να ξε-καείς λίγο. Από την άλλη, αν τίποτα από αυτά δε συμβαίνει, έχεις απαντήσει στην ερώτηση που σε βασανίζει!

The post 5 σημάδια ότι είσαι «καμένος» appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα