Σε λιγότερο από 1 μήνα κυκλοφορεί το ελληνικό Robbie Swifthand and the Orb of Mysteries!

Η εβδομάδα αυτή είναι σίγουρα από τις καλύτερες του έτους για το ελληνικό gaming community, μιας και σήμερα ενημερωθήκαμε ότι το ελληνικό, indie Robbie Swifthand and the Orb of Mysteries θα κυκλοφορήσει σε Early Access για PC στις 5 Δεκέμβρη! Ο λόγος που είμαστε τόσο χαρούμενοι που μοιραζόμαστε αυτό το νέο δεν είναι (μόνο) ότι το παιχνίδι έχει δημιουργηθεί στη χώρα μας κι ότι η Pixel Reign που το αναπτύσσει

είναι indie studio. Όχι, ο λόγος που πρέπει να θυμάσαι το όνομα Robbie Swifthand (και ίσως το σιδηρόδρομο που το ακολουθεί) είναι ότι το παιχνίδι είναι μια πραγματικά εξαιρετική δουλειά. Μιλάμε για ένα «2.5D» platformer στο οποίο σκοπό έχεις να σώσεις τον κόσμο… μόνο αν πάρεις ως αντάλλαγμα αμύθητα πλούτη (ταυτίζεσαι ήδη, έτσι;). Στην Early Access μορφή θα μπορείς να απολαύσεις 26 hardcore levels – ανέφερα ότι το παιχνίδι είναι μια από τις πιο μεγάλες προκλήσεις που έχουν κυκλοφορήσει τελευταία; – στα οποία θα χρησιμοποιήσεις τις στρατηγικές σου ικανότητες στο έπακρο χωρίς να χάσεις στιγμή δράσης!

Το εντυπωσιακό Robbie Swifthand and the Orb of Mysteries θα το βρεις στο Steam page του, οπού θα γίνει διαθέσιμο σε Early Access (όπως είπαμε) στις 5 Δεκέμβρη, για λιγότερο από 12€. Μέχρι τότε μπορείς να απολαύσεις το επίσημο trailer του ή να κατεβάσεις το demo εδώ, και να μοιραστείς κι εσύ το hype μας!

The post Σε λιγότερο από 1 μήνα κυκλοφορεί το ελληνικό Robbie Swifthand and the Orb of Mysteries! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα