Τι θα παίξουμε το Σαββατοκύριακο;

Ηρεμίας συνέχεια...

Όπως είχαμε αναφέρει στη στήλη της προηγούμενης εβδομάδας, διανύουμε μια περίοδο σχετικής ηρεμίας, με ελάχιστες νέες κυκλοφορίες. Σήμερα, λοιπόν, Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου οι προθήκες των καταστημάτων, ψηφιακών και μη, παραμένουν πεισματικά άδειες. Για την ακρίβεια, τέτοιου επιπέδου "ξηρασία" έχουμε να δούμε από τις αρχές του έτους, όταν η βιομηχανία ξεκουραζόταν από τον "οργασμό" της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων. Έτσι, για σήμερα μας προσφέρεται μόνο το Alien: Colonial Marines

, μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό Review μας εδώ, στις εκδόσεις του για PlayStation 3, Xbox 360, και PC ενώ σε ότι αφορά τις ψηφιακές κυκλοφορίες έχουμε για την Playstation 3 έκδοση του The Elder Of Scrolls V : Skyrim το DLC "Dragonborn".

Στο ειδησιογραφικό κομμάτι ξεχώρισε το νέο Nintendo Direct όπου είχαμε σωρεία αποκαλύψεων από νέους τίλους, πρόσθετο περιεχόμενο (DLC) και υπηρεσίες τόσο για το Wii U όσο και για το 3DS, αποκλειστικοί τίτλοι οι οποίοι θα αυξήσουν την μέχρι τώρα πλούσια βιβλιοθήκη του Nintendo 3DS. Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό άρθρο μας για όλα τα νέα παιχνίδια εδώ. Τέλος κυκλοφόρησε μια εικόνα στο διαδίκτυο η οποία, σύμφωνα με φήμες, είναι το πρωτότυπο χειριστήριο του PS4. Υπομονή πέντε μέρες ακόμα όπου όλα θα ξεκαθαρίσουν γύρω από τον διάδοχο του Playstation 3.

Όλες οι νέες κυκλοφορίες videogames

Alien: Colonial Marines PS3/Xbox 360/PCThe Elder Of Scrolls V: Skyrim - DLC Dragonborn PS3

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Άκης Μαύρος

Keywords
Τυχαία Θέματα