Όλες οι ανακοινώσεις του σημερινού Nintendo Direct

Πληροφορίες για όλα τα αναμενόμενα παιχνίδια του 3DS και όχι μόνο

Ένα ακόμα Nintendo Direct πέρασε στην ιστορία, φέρνοντας πολλές πληροφορίες αλλά και νέα παιχνίδια στο προσκήνιο. Στο σημερινό επεισόδιο, το οποίο είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά από το video-games24.com, το Nintendo 3DS είχε την τιμητική του αφού αποκαλύφτηκαν νέοι τίτλοι. Φυσικά αναφορά έγινε και στο Wii U

με ένα νέο DLC για το Super Mario Bross U αλλά και ένα νέο bundle μαζί με το Monster Hunter 3 Ultimate. Ας τα δούμε πιο αναλυτικά.

Wii U

Στο σημερινό Nintendo Direct ανακοινώθηκε νέο DLC για το New Super Mario Bross U όπου θα προσφέρει 80 πίστες με κύριο πρωταγωνιστή τον Luigi και θα ονομάζεται New Super Luigi U. Ανακοίνωση είχαμε και για το MiiVerse όπου θα υποδεχτεί ένα ξεχωριστό Zelda community, ενώ η Nintendo προχώρησε και σε συνεργασία με την Google, έτσι ώστε να προσφέρει το Wii Street U δωρεάν μέσα από το eShop για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

3DSFire Emblem: Awakening και Monster Hunter 3 Ultimate Bundles

Το Fire Emblem: Awakening θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 19 Απριλίου όπως ανακοίνωσε στο σημερινό Nintendo Direct ο πρόεδρος της Nintendo Of Europe, Satoru Shibata. Επίσης ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει και ένα Limited Edition πακέτο του 3DS για τον τίτλο, το οποίο θα περιέχει ένα μπλε 3DS XL ντυμένο στα χρώματα του Fire Emblem: Awakening με το παιχνίδι προεγκατεστημένο μέσα. Επίσης ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει και ακόμα 3DS Limited Edition με το Monster Hunter 3 Ultimate αυτή τη φορά προεγκατεστημένο.

{youtube}bY-4lDBSG5w{/youtube}

3DS Animal Crossing: New Leaf

To 3DS Animal Crossing: New Leaf θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 14 Ιουνίου σύμφωνα με το σημερινό Nintendo Direct.

{youtube}pSDVH-0tw_w{/youtube}

Mario and Luigi: Dream Team και Super Mario Golf

Φυσικά από ένα Nintendo Direct δεν θα μπορούσε να απουσιάζουν τα δύο ποιο γνωστά gaming αδέρφια, Mario και Luigi. Η Nintendo ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσουν τα Mario and Luigi: Dream Team και Super Mario Golf για το Nintendo 3DS. Το πρώτο θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι και θα είναι ένα RPG όπως το Mario and Luigi: Partners Of Time που είχε κυκλοφορήσει στο DS και ο δεύτερος τίτλος θα είναι ένας κλασικός golf τίτλος που υπάρχει σε όλες τις φορητές κονσόλες από την Nintendo.

{youtube}YxpHCNbAbsg{/youtube}

{youtube}yh0QVCPk9qM{/youtube}

Donkey Kong Country Returns for 3DS

Η πιο σημαντική ανακοίνωση ήταν αδιαμφισβήτητα η κυκλοφορία του Donkey Kong Country Returns για το 3DS. Ο τίτλος είχε κυκλοφορήσει αρχικά στο Wii από τους δημιουργούς του Metroid Prime. Μέσα στην μέρα θα κυκλοφορήσει και το πρώτο trailer για τον τίτλο στο 3DS eShop.


Ακολουθεί ολόκληρο το Nintendo Direct:

{youtube}cntz1GyM1Bs{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα