Τι θα παίξουμε το Σαββατοκύριακο;

Τρελά γκάζια με το GRID 2

Ο Μάιος έφτασε αισίως στο τέλος του σηματοδωτόντας την αρχή ενός πολύ "καυτού μήνα". Όλα τα βλέμματα της gaming βιομηχανίας είναι στραμμένα στο Λος Άντζελες όπου θα λάβει χώρα η πιο σημαντική E3 όλων των εποχών. Φυσικά, είναι ακόμα σχετικά νωρίς, τουλάχιστον για τους gamers, να ασχοληθούν με αυτό το Event και ευτυχώς υπάρχουν 1-2 σοβαρές κυκλοφορίες αυτή την εβδομάδα για να περάσετε αυτές τις μέρες.

Το πρώτο σημαντικό παιχνίδι για αυτή την εβδομάδα είναι το Fuse, ένα online

shooter από την Isomniac Games, γνωστή από τις αποκλειστικές σειρές των συστημάτων της Sony, Ratchet & Clank και Resistance, η οποία κάνει τα "πρώτα της βήματα" στις multiplatform κυκλοφορίες.

Δεύτερη σημαντική κυκλοφορία είναι το GRID 2 από την Codemasters, το οποίο σίγουρα θα μας απασχολήσει για αρκετό διάστημα, ενώ διαθέσιμο γίνεται τελικά και το LEGO Batman 2 για το Wii U. Ας τα δούμε πιο αναλυτικά μέσα από την παρακάτω λίστα:

Όλες οι νέες gaming κυκλοφορίες:Fuse PS3/ Xbox 360GRID 2 PS3/ Xbox 360/ PCLEGO Batman 2: DC Super Heroes WiiUPainkiller: Hell and Damnation PS3/ Xbox 360Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2 DSWonderbook: Diggs Nightcrawler PS3

Καλό Σαββατοκύριακο!

Άκης Μαύρος

Keywords
Τυχαία Θέματα