Συμβατότητα της Friends List σε Xbox One και Xbox 360

Ωστόσο, δεν θα υποστηρίζεται το μεταξύ τους voice chat

Πληροφορίες έδωσε η Microsoft για τις επιλογές friends list του Xbox One. Όπως αποκαλύφθηκε, στη λίστα φίλων της κονσόλας θα μπορούν να συμπεριληφθούν χρήστες του Xbox 360.

Ο Mark Whitten, σχεδιαστής του Xbox One, είπε πως μετά την κυκλοφορία της κονσόλας ο συγκεκριμένος τομέας θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, αλλά από την ημέρα διάθεσής της οι χρήστες της θα απολαύσουν την επεκταμένη λίστα φίλων και τη δυνατότητα να μαρκάρουν τους αγαπημένους τους ώστε να είναι γρηγορότερο και ευκολότερο το μεταξύ τους παιχνίδι.

Επίσης, επιβεβαίωσε πως το cross-console δεν θα είναι διαθέσιμο. Για τεχνικούς λόγους, όπως οι ποιότητα του ήχου δεν θα είναι εφικτό το voice chat μεταξύ Xbox One και Xbox 360. Ωστόσο, θα μπορούν οι χρήστες να λαμβάνουν και να στέλνουν γραπτά μηνύματα από τη μία κονσόλα στην άλλη.

Οι φίλοι θα είναι ορατοί και στα δύο συστήματα. Για παράδειγμα, ένας χρήστης του 360 θα μπορεί να δεί από την κονσόλα του κάποιον που θα παίζει Ryse στο Xbox One. Αν όμως κάποιος στο Xbox One έχει περισσότερους από 100 φίλους και αποφασίσει να χρησιμοποιείσει το Xbox 360, τότε θα μπορεί να δεί μόνο τους φίλους του στη συγκεκριμένη κονσόλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα