Iwata: Το πρόβλημα του Wii U είναι η έλλειψη τίτλων

Ο πρόεδρος της Nintendo πιστεύει πω το Wii U χρειάζεται περισσότερους ποιοτικούς τίτλους

Ο Satoru Iwata, πρόεδρος της Nintendo, τόνισε πως ο κυριότερος λόγος που το Wii U δεν έχει επιτύχει ως τώρα στην αγορά είναι η έλλειψη software.

ενώ παράλληλα πιστεύει πως η τιμή του δεν είναι πρόβλημα.

Μιλώντας στο CVG, Ο Iwata υποστήριξε πως αν το πραγματικό πρόβλημα στις πωλήσεις της κονσόλας ήταν η τιμή του τότε οι καταναλωτές θα επέλεγαν την βασική έκδοση της κονσόλας έναντι της Premium. Αλλά η αλήθεια είναι πως η ακριβότερη Premium έκδοση πουλάει πολύ περισσότερα τεμάχια από την βασική. Έτσι, η τιμή δεν είναι το κύριο πρόβλημα.

Ο Iwata είπε: ''Εάν η τιμή είναι πραγματικά θέμα (για το Wii U) τότε θα πρέπει να υπάρχει κάποια αντίφαση στην ισσοροπία των, έως ώρας, πωλήσεων σε βασική και Premium έκδοση. Η βασική θα έπρεπε να έχει πουλήσει πολύ, αλλά το γεγονός είναι πως οι καταναλωτές αγοράζουν περισσότερο την Premium έκδοση. Οπότε το πρόβλημα δεν είναι εκεί''.

Ο πρόεδρος της Nintendo πρόσθεσε: ''Αντιλαμβάνομαι πως το πραγματικό πρόβλημα είναι η έλλειψη software και η μόνη λύση είναι να προμηθευτεί η αγορά με μία σειρά από ποιοτικούς τίτλους''.

Keywords
Τυχαία Θέματα