Apple, θα παραμείνει ήσυχη και για τον Μάρτιο

Goodbyte

Σε περίοδο σιγής βρίσκεται η Apple, αφού όπως όλα δείχνουν, δεν θα υπάρξει κάποιο event μέσα στο Μάρτιο για την εταιρία.

Πολλοί θα είχαν κακομάθει φυσικά, με την εταιρία να δίνει εδώ και 2 χρόνια το παρόν στην άτυπη συνάντηση του Μαρτίου για να παρουσιάσει το νέο iPad. Βέβαια, αυτό έγινε αρκετά νωρίτερα από όσο θα περιμέναμε, σε μια αιφνίδια κίνηση της Apple με

την ανακοίνωση ενός νέου Retina iPad, καθώς και του μικρότερου του αδερφού πλέον, του iPad mini.

Γι αυτό το λόγο, έχοντας μόλις 5 μήνες από το τελευταίο event των iMac, iPad mini και iPod, η εταιρία δείχνει πως ετοιμάζει τα σχέδιά της για το μέλλον με απόλυτη μυστικοπάθεια, αφού δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να υπάρξει κάποια διαρροή όπως με το iPhone 5 που ουσιαστικά όλοι ξέραμε πως θα ήταν, πριν καν παρουσιαστεί.

Πολλοί πιστεύουν πως μπορεί να υπάρξουν περισσότερα από ένα, νέα iPhones, με την είσοδο ενός νέου ακόμη μεγαλύτερου iPhone και ενός βελτιωμένου iPhone 5, του 5S. H αλήθεια είναι πως ενώ τέτοια σενάρια βρίθουν στην Ιντερνετική κοινότητα, οι ίδιες πηγές είπαν πως κάτι τέτοιο μάλλον δε θα συμβεί πριν από τα μέσα του 2014. Δηλαδή είναι πιθανότερο κάτι τέτοιο να γίνει του χρόνου το καλοκαίρι, καθώς η Apple μόλις αύξησε το μέγεθος της οθόνης.

Όσο για το iPad, οι φήμες το θέλουν να μοιάζει με το μικρότερο αδερφάκι του, λεπτότερο και με νέο design, και για το mini, πως θα αποκτήσει και αυτό μία Retina οθόνη. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι πως η Apple πρώτα θα παρουσιάσει το νέο iPhone(s) και στη συνέχεια τα νέα iPads. Πρώτα λοιπόν θα δούμε έναν επεξεργαστή πχ. Α7 στο iPhone 5S ή 6 και στην συνέχεια τoν A7X στο iPad Retina.

Τέλος, η ανανέωση κάποιον προϊόντων όπως το Apple TV και Mac Pro, δεν γνωρίζουμε για το πότε η Apple θα τα αντικαταστήσει, παρόλο που έχουν “γεράσει” αρκετά!

Keywords
Τυχαία Θέματα