Νέο RPG για το PS3 ετοιμάζει η Level-5

Αυτό άφησε να εννοηθεί ο πρόεδρος της εταιρίας

Η επιτυχία που γνώρισε η τελευταία κυκλοφορία της Level-5 σε συνεργασία με το Studio Ghibli, το JRPG Ni No Kuni: Wrath of the White Witch για PS3 δεν έχει κοπάσει ακόμη. Στην Ευρώπη ξεπούλησε σε πολλές χώρες από την πρώτη μέρα

κυκλοφορίας και βρέθηκε στην κορυφή πολλών Charts. Διαβάστε το Review του Ni No Kuni από το video-games24.com και θα καταλάβετε το γιατί.

Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του Ni No Kuni ο πρόεδρος και CEO της εταιρίας, Akihiro Hino, απάντησε στο blog.eu.playstation.com σε ερωτήσεις που του έθεσαν gamers και μέλη του site. Δείτε τι απάντησε σε μία ερώτηση σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας:

''What’s next for Level 5 – have you guys got another project in store for PS3? (iisc2k7)Akihiro Hino: I cannot discuss specifics at this time, but I hope to continue creating exciting RPGs for our fans.''

Σε ερώτηση που το έγινε για την περίπτωση περαιτέρω συνεργασιών εκείνος δήλωσε πως ενώ έχει αρκετά στο μυαλό του δεν μπορεί να σχολιάσει κάτι αυτή την στιγμή, ενώ ενθάρρυνε τους fans να έχουν στο νου τους τις μελλοντικές ανακοινώσεις της εταιρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα