Φήμη - Τίτλοι που θα συνοδεύσουν το νέο Xbox στο ...

Ryse, νέο Forza, τίτλος με zombies...

Σύμφωνα με πολλαπλές πηγές του The Verge, στην κυκλοφορία του το νέο Xbox θα συνοδευτεί από τίτλους όπως το Ryse της Crytek, ένα νέο Forza, family τίτλο με κόσμο και γραφικά παρόμοιο της Pixar και κάποιον τίτλο που θα περιέχει zombies.

To Ryse, ένας first-person hack

& slash τίτλος, τοποθετημένος στην εποχή της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, ανακοινώθηκε το 2011 στην Ε3 για το Xbox 360. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανάπτυξη του παιχνιδιού ανανεώθηκε για να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες τις νέας κονσόλας της Microsoft. To Ryse προορίζεται ως η μεγάλη launch κυκλοφορία του νέου Xbox, ανάλογη με αυτές των Gears of War και Halo.

Το νέο Forza φημολογείται πως θα διαθέτει άκρως ρεαλιστικά γραφικά. Ο family τίτλος θα τοποθετείται σε ένα νησί, με τα γραφικά του να θυμίζουν έντονα ταινίες της Pixar, ενώ θα χρησιμοποιεί το kinect για να σκανάρει τα σώματα των παικτών και να δημιουργεί παρόμοιους ψηφιακούς χαρακτήρες.

Σύμφωνα με το The Verge, αυτή είναι μόνο μία μίκρη λίστα των launch τίτλων του νέου Xbox. Μάλιστα, αναφέρεται πως η υποστήριξη των third-party εταιριών θα είναι μεγάλη στους FPS τίτλους. Επίσης, η Microsoft φαίνεται να εργάζεται πάνω σε μερικές βελτιώσεις του Xbox Live, συμπεριλαμβανομένης κάποιας αλλαγής στο σύστημα των Microsoft Points.

Keywords
Τυχαία Θέματα