Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Diablo 3: Reaper ...

Καθώς και τα περιεχόμενα των εκδόσεων!

Η Blizzard βγάζει το κοινό της από την αναμονή καθώς ανακοίνωσε πως το expansion του Diablo 3, Reaper of Souls, θα κυκλοφορήσει σε PC και Mac από τις 25 Μαρτίου του επόμενου έτους. Εκτός από την απλή έκδοση (με τιμή 40euros), βγήκαν στη δημοσιότητα πληροφορίες και για τις άλλες δύο εκδόσεις.

Η Digital Deluxe Edition (κοστίζοντας

60euros) θα περιλαμβάνει ενα αποκλειστικό helm, recipes που φτιάχνουν όπλα και μία μινιατούρα Spectral Hound. Επίσης αν αποκτήσετε αυτή την έκδοση, έχετε τρία επιπλέον slots για χαρακτήρες, ένα Treasure Goblin pet για το World of Warcraft, εικόνες για το Battle.net εμπνευσμένες από το Crusader καθώς και εικονίδια για το StarCraft 2 με θεματολογία από τον Malthael.

Η άλλη έκδοση του expansion, με τιμή 20euos παραπάνω της προηγούμενης, είναι η Collector's Edition, η οποία περιλαμβάνει ότι και η Digital Deluxe, ΣΥΝ:

Pad για το ποντίκι σας με θέμα τον MalthaelArt book με σκληρό εξώφυλλο, Collector's Edition φυσικά, όπου καταγράφεται η καλλιτεχνική ανάπτυξη του παιχνιδιούΈνα σετάκι με δύο Blu-Ray/DVD, στα οποία υπάρχει behind-the-scenes υλικό, μακροσκελείς συνεντεύξεις με την ομάδα ανάπτυξης του τίτλου και τα μέλη της κοινότητας του Diablo 3.

Keywords
Τυχαία Θέματα