Ο πρόεδρος της Sony έχει δύο Wii U

Μάλιστα, μιλάει κολακευτικά για το οικιακό σύστημα της Nintendo

Ήταν γνωστό πως ο πρόεδρος της Sony Commputer Entertainment, Shuhei Yoshida, είχε στη κατοχή του το Wii U της Nintendo. Πλέον, γνωρίζουμε πως ένα δεν του ήταν αρκετό γι'αυτό και στη συλλογή του πρόσθεσε και δεύτερο Wii U.

Τον περασμένο μήνα ο Yoshida παραχώρησε

συνέντευξη στο ιαπωνικό talk show Kurokawa Juku και η αναφορά του στο Wii U ξεκίνησε όταν ερωτήθηκε μεταξύ άλλων γιατί οι πωλήσεις της κονσόλας είναι τόσο χαμηλές. Η ερώτηση δεν ήταν επί του θέματος (γινόταν αναφορά στα indie παιχνίδια) όμως ο πρόεδρος της Sony παρέμεινε ψύχραιμος και σχολίασε: ''Ο ίδιος, έχω δύο Wii U''.

Συνέχισε λέγοντας: "Το τελευταίο παιχνίδι Mario είναι πολύ καλό, επίσης. Πιστεύω πως το Wii U μόλις ξεκίνησε''. Ναι, ο πρόεδρος της Sony μίλησε κολακευτικά για το Wii U. Συμβαίνουν και αυτά. Για το Wii U και την Nintendo είπε επίσης: ''Οι άνθρωποι μπορούν να συγκεντρώνονται και να απολαμβάνουν το Wii U, έχει πολλά φανταστικά παιχνίδια. Η Nintendo βοηθάει και μαθαίνει το πόσο διασκεδαστικά είναι τα παιχνίδια σε όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα. Πιστεύω πως αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για αυτή τη βιομηχανία''.

Keywords
Τυχαία Θέματα