To Teslagrad και στο PS3

To μυστηριώδες παιχνίδι χωρίς λέξεις

Ένα παιχνίδι που ήταν αναμενόμενο να βγει γύρω στον περασμένο Ιανουάριο, κάτι που δεν έγινε ποτέ, αλλά τα καλά νέα είναι όμως ότι θα κυκλοφορήσει και για το PS3 παράλληλα με PC και Mac.

Το στούντιο ανάπτυξης Rain Games πρόσθεσε ότι "υπάρχουν ακόμα περισσότερες εκδόσεις που έχουν προγραμματιστεί για το προσεχές

μέλλον", αλλά δεν αποκάλυψε ποιές είναι. Ενώ το Teslagrad δεν αναμένεται να βγει μέχρι το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, είναι σαφές ότι το νορβηγικό indie studio εργάζεται σκληρά για να διαμορφώσει το παιχνίδι υπέροχα, όπως μπορεί να δει κανείς στο τελευταίο τρέιλερ.

Το παιχνίδι θα εκτείνεται σε περισσότερες από 100 περιοχές ζωγραφισμένες στο χέρι, όπου έχει ανατεθεί στο avatar σας, ένα νεαρό αγόρι, η επίλυση παζλ και γρίφων ώστε να αποκαλύψει μια συνωμοσία στην οποία εμπλέκεται ένας τυραννικός βασιλιάς. Το Teslagrad δεν θα διαθέτει καθόλου λέξεις, cutscenes, ή loading screens, και η αφήγηση θα γίνεται εξ ολοκλήρου μέσω οπτικών μέσων. Ευτυχώς, ο κόσμος φαίνεται απίστευτος και θα κατοικείται από πολλών ειδών παζλ που θα ικανοποιούν όλα τα γούστα.

Αν θέλετε να υποστηρίξετε το Teslagrad, μπορείτε να ψηφίσετε στη Steam Greenlight σελίδα του, ώστε να κυκλοφορήσει μέσω Steam.

Δείτε το τελευταίο τρέιλερ:

{youtube}9S3_IQAL1DQ{/youtube}

Δείτε το πρώτο τρέιλερ και συγκρίνετε διαφορές:

{youtube}aGhe_zEt9-E{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα