To Co-op του Dead Rising 3

Όπως και ο πρώτος ψυχοπαθής του τίτλου

Νέες πληροφορίες για το Dead Rising 3 ήρθαν στη δημοσιότητα. Στο Online Co-op του τίτλου τον ρόλο του συμπαίκτη του πρωταγωνιστή Nick θα έχει ο φορτηγατζής Dick. Οι παίκτες θα μπορούν να εισέρχονται στο παιχνίδι άλλων, ασχέτως από το κεφάλαιο που βρίσκονται. Μάλιστα, αν κάποιος παίχτης ολοκληρώσει σε Co-op κεφάλαιο στο οποίο δεν έχει φτάσει ακόμη στο Single-Player, τότε μόλις φτάσει στο κεφάλαιο αυτό

θα θεωρείται ολοκληρωμένο και θα μπορεί να το προσπεράσει.

Οι δύο παίκτες θα μπορούν να βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση ο ένας από τον άλλων χωρίς περιορισμούς, ενώ συγκεκριμένα οχήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για το Co-op, με τον ένα παίκτη να αναλαμβάνει την οδήγηση και το άλλον το όπλο του οχήματος, έτσι ώστε να εξοντώνουν μαζί ορδές από zombies.

Επίσης, αποκαλύφθηκε ένας από τους ψυχοπαθείς του παιχνιδιού. Η ταυτότητα των ψυχοπαθών βασίζεται στα επτά θανάσιμα αμαρτήματα της λαγνείας, της λαιμαργίας, της απληστίας, της οργής, της ζήλιας, της αλαζονείας και της οκνηρίας. Τον ρόλο της απληστίας θα έχει ένας καπνιστής χειρούργος. Φωτογραφία του θα βρείτε παρακάτω.

Το Dead Rising 3 θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου αποκλειστικά στο Xbox One.

Keywords
Τυχαία Θέματα