Final Fantasy XV και Kingdom Hearts III δεν αναπτύσσονται ταυτόχρονα

''Δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί αυτά τα δύο μεγάλα παιχνίδια''

Τα JRPG Kingdom Hearts III και Final Fantasy XV δεν αναπτύσσονται ταυτόχρονα, σύμφωνα με τον παραγωγό της Square Enix, Shinji Hashimoto.

''Στη φετινή E3 ανακοινώσαμε τα Kingdom Hearts ΙΙΙ και Final Fantasy XV'', δήλωσε ο Hasimoto στο IGN. '' Και τα δύο

παιχνίδια έχουν σκηνοθέτη τον Tetsuya Nomura, οπότε δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε τα δύο αυτά αυτά μεγάλα παιχνίδια ταυτόχρονα. Είναι δύσκολη δουλειά, αφού θέλουμε το κάθε παιχνίδι να είναι τέλειο από άποψη ποιότητας''.

Το Final Fantasy XV αναπτύσσεται στο στούντιο στην Square Enix στο Tokyo, ενώ το Kingdom Hearts III στην Square Enix στην Osaka.

Όταν ο Hashimoto ερωτήθηκε γιατί το KH III ανακοινώθηκε στην φετινή E3 αν είναι τόσο μακριά η κυκλοφορία του, εκείνος είπε πως η εταιρία ήθελε να διευθετήσει τις σχετικές εικασίες. ''Πολλοί άνθρωποι αναρωτήθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια για το αν η Square Enix εργάζεται πραγματικά για το Kingdom Hearts III. Γι'αυτό το ανακοινώσαμε φέτος στην E3'', είπε. '' Αλλά, παρακαλώ, πρέπει όλοι να καταλάβετε πως υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν''.

Οι ημερομηνίες κυκλοφορίες των Final Fantasy XV και Kingdom Hearts IIΙ δεν έχουν ανακοινωθεί. Και οι δύο τίτλοι θα κυκλοφορήσουν σε PS4 και Xbox One, με το FFXV να έχει προτεραιότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα