Nέα χαρακτηριστικά για το multiplayer του Gears of War: Judgement

Νέα multiplayer modes, όπλα, εξαρτήματα, rewards και τακτικές παιχνιδιού κρατάνε και τους πιο έμπειρους παίκτες σε εγρήγορση στο Gears of War: Judgment

Η Microsoft και η Epic Games παρουσίασαν σήμερα το νέο video του “Gears of War: Judgment” με τον τίτλο “The Guts of Gears – Multiplayer”,

προσφέροντας στους φίλους του παιχνιδιού τη δυνατότητα να δουν όλα τα νέα multiplayer modes, τα όπλα, τα in-game rewards και τις αναβαθμίσεις σε επίπεδο gameplay που το καθιστούν το πιο έντονο “Gears” μέχρι τώρα, η διάθεση του οποίου ξεκινάει στις 22 Μαρτίου.

Στο νέο video ο αγαπημένος ήρωας όλων, ο υπολοχαγός Damon Baird, προχωράει μέσα από τέσσερα multiplayer modes και παρουσιάζει καινούριους τρόπους για να κερδίσει κανείς τον εχθρό με νέα όπλα, χειροβομβίδες και άλλα.

Οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται σε αυτό το video αποτελούν ένα δείγμα από τις μεγαλύτερες και συναρπαστικότερες αλλαγές που έρχονται στο multiplayer του “Gears of War: Judgment”. Ωστόσο θα ακολουθήσουν και άλλες, οπότε μείνετε συντονισμένοι τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες για περισσότερες πληροφορίες, καθώς πλησιάζουμε το λανσάρισμα.

Multiplayer Modes:

Τα παρακάτω τέσσερα multiplayer modes παρουσιάζονται στο video, ενώ περισσότερα στοιχεία θα ανακοινωθούν καθώς πλησιάζουμε την ημέρα του λανσαρίσματος:

· OverRun:

o To OverRun σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ένα class-based ανταγωνιστικό multiplayer εμφανίζεται στη σειρά “Gears of War”. Σκεφτείτε το ως ένα συνδυασμό των δημοφιλών μας modes Beast and Horde, όπου το ένα ανταγωνίζεται το άλλο. Το OverRun είναι ένας τύπος παιχνιδιού, όπου οι COG βρίσκονται πάντα στην άμυνα, ενώ οι Locust στην επίθεση…και εσείς έχετε τη δυνατότητα να παίξετε και ως επιτιθέμενοι και ως αμυνόμενοι προκειμένου να καθορίσετε την νικήτρια ομάδα.

· Team Deathmatch:

o Ιδανικό τόσο για τους βετεράνους του “Gears”, όσο και για τους καινούριους, το Team Deathmatch βάζει τους πάντες να μονομαχούν μέχρι να μείνει μόνο μια ομάδα όρθια.

· Free-For-All:

o Το Free-For-All είναι ένα mode τύπου Deathmatch, όπου «ο κάθε παίκτης παίζει για τον εαυτό του». Η απουσία ομάδων σημαίνει ότι εκτελείται ότι κινείται. Το τέλειο mode για να ξεδώσετε.

· Domination:

o Το Domination είναι ένα ανταγωνιστικό multiplayer. Οι ομάδες ανταγωνίζονται πάνω σε 3 κύκλους που τοποθετούνται σε όλο το χάρτη. Ελέγξτε τον κύκλο για να κερδίσετε πόντους, η πρώτη ομάδα με 250 πόντους θα κερδίσει τον αγώνα.

Armory Updates:

Όχι μόνο υπάρχουν νέες χειροβομβίδες για κάθε κατάσταση που μπορείτε να αντιμετωπίσετε online, αλλά και η Epic επιβεβαίωσε ότι οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να ρίχνουν χειροβομβίδες χωρίς windup – μια νέα προσθήκη στο νέο παιχνίδι, ειδικά για γρήγορες και σε κοντινή απόσταση συναντήσεις.

Εμπλουτίζοντας την εκτενή συλλογή όπλων και χειροβομβίδων, παρακάτω ακολουθούν οι έξι προσθήκες στο οπλοστάσιο του “Gears”.

· Sticky Grenades: Όπως τα Frag Grenades, αυτά προκαλούν θανατηφόρα ζημιά στους αντιπάλους, εκτός εάν κολλήσουν στους στόχους πριν από τη δοκιμή.

· Beacon Grenades – Το Beacon είναι μια tactical χειροβομβίδα που χρησιμοποιείται περισσότερο από τους COG Scouts. Σημαδεύει ηλεκτρονικά όλους τους εχθρικούς στόχους στην ακτίνα έκρηξής της και αποκαλύπτει τη θέση τους για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, ακόμη και μέσα από τοίχους και άλλα εμπόδια κάθε πάχους.

· Stim Grenades – Το Stim είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τους Medics και αυτούς που επιθυμούν να έχουν υποστηρικτικό ρόλο στη μάχη. Όταν εκρήγνυται, εκπέμπει ένα σύννεφο φαρμακευτικού αερίου που θεραπεύει αμέσως όλους τους φιλικούς στόχους εντός της ακτίνας του.

· Markza: Προτού οι Locust να κυριεύσουν τον Sera, οι άνθρωποι του COG είχαν περάσει δεκαετίες σε πόλεμο με την Ένωση των Ανεξάρτητων Δημοκρατιών, όπου το Markza είναι ένα από τα πιο γνωστά όπλα. Αυτό το ημι-αυτόματο όπλο είναι ιδανικό για μάχη σε μεσαία απόσταση, με deep clip και ένα πεδίο εφαρμογής που εκτείνει την αποτελεσματικότητά του και εξασφαλίζει μεγαλύτερη ακρίβεια σε απόσταση.

· Breechshot – Οι Locust είναι κάτι παραπάνω από μια δύναμη ωμής βίας και το Breechshot είναι ένα παράδειγμα της ευφυΐας τους και της τακτικής τους: η βάση του όπλου είναι ένα Markza που έχει κατασχεθεί και έχει μετατραπεί προκειμένου να προκαλεί τεράστιες ζημιές. Ο σωλήνας του όπλου έχει μεγαλύτερη οπή για την υποστήριξη βλήματος μεγάλου διαμετρήματος, ενώ στο στέλεχος έχει τοποθετηθεί μια επικίνδυνη λεπίδα που κάνει αυτό το ευέλικτο όπλο ιδανικό για μάχες μικρής μέχρι μεσαίας απόστασης.

· Booshka – Η Booshka είναι ένας καταστροφικός εκτοξευτής χειροβομβίδων σχεδιασμού UIR.

Rewards:

Με το “Gears of War: Judgment”, η καριέρα σας στο multiplayer θα βρίσκεται πάντα υπό τον έλεγχό σας. Όσο καλύτερα παίζετε τόσο καλύτερα ανταμείβεστε. Με τα Prizeboxes, οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν XP bonuses και αποκλειστικά unlocks, όπως όπλα και δέρματα πανοπλίας, που θα τους δώσουν προβάδισμα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Έχοντας αναπτυχθεί αποκλειστικά για το Xbox 360 από την Epic Games και την People Can Fly, το “Gears of War: Judgment” προσφέρει ένα καθηλωτικό campaign με νέους χαρακτήρες, νέα όπλα, νέους εχθρούς και νέες multiplayer εμπειρίες. Η σειρά “Gears of War” είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές στην ιστορία του Xbox, έχοντας πουλήσει πάνω από 19 εκατομμύρια παιχνίδια σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει αποτελέσει την έμπνευση για πολλά μυθιστορήματα με εμπορική επιτυχία, συλλεκτικές φιγούρες, κόμικς και πολλά άλλα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το “Gears of War: Judgment” και τη σειρά “Gears of War” είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα: http://gearsofwar.xbox.com. Το “Gears of War: Judgment” θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου 2013.

Eυχαριστούμε την ελληνική αντιπροσωπεία της Microsoft.

Keywords
Τυχαία Θέματα