Multiplayer mode για το Batman: Arkham Origins

Ανακοινώθηκαν λεπτομέρειες

Μέσω ενός trailer προ ολίγου ανακοινώθηκε το πολυσυζητημένο multiplayer mode του Batman: Arkham Origins. To mode θα ονομάζεται "Invisible Predator Online" και καθώς φαίνεται και από το trailer πρόκειται ένα "3 vs 3 vs 2" mode όπως το ονομάζουν. Σαν μια μίξη από το Hunter mode του Crysis και του squad mode των Battlefield

σε συνδυασμό με τα στοιχεία gameplay των Batman: Arkham παιχνιδιών.

Στο trailer βλέπουμε τον Bane με τη συμμορία του να πολεμούν με πυροβόλα όπλα με τη συμμορία του Joker. Μετά από λίγο μπαίνουν στο σκηνικό ο Σκοτεινός Ιππότης μαζί με τον Robin όπου φαίνεται να χρησιμοποιούν τις δυνάμεις/κινήσεις τους που έχουμε δει κι απ' τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς όπως είναι η ασπίδα του Robin. Το δυναμικό duo έχει ως σκοπό τον εκφοβισμό των κακοποιών στοιχείων, ενώ οι κακοποιοί την εξόντωση των ηρώων/αντίπαλης συμμορίας. Οι αγώνες θα τελειώνουν είτε όταν εξοντώνονται ο Batman και ο Robin, είτε όταν ο μετρητής για τον εκφοβισμό των "κακών" φτάσει στο τελικό του σημείο, καθώς οι συμμορίτες θα κάνουν respawn απεριόριστα μέχρι το τέλος του match. Αν ο Batman/Robin καταφέρουν να εξοντώσουν τον Bane/Joker/κλπ. τότε προστίθεται ένα ιδιαίτερο bonus στον intimidation meter που οδηγεί στο τέλος του match, καθώς οι super-powered κακοί θα είναι πιο δύσκολοι αφού θα έχουν και κινήσεις-σήμα κατατεθέν στο ρεπερτόριό τους.

Το συγκεκριμένο multiplayer mode αναπτύσσεται από την Splash Damage, το studio πίσω από τα Enemy Territory: Quake Wars και Brink και θα υπάρχει στο παιχνίδι on launch, που σημαίνει ότι θα μπορείτε να βουτήξετε για πρώτη φορά στον online κόσμο του Batman στις 25 Οκτωβρίου.

Δείτε το trailer:

{youtube}zRYHYJPhhxc{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα