League Of Legends King of the Hill Event

All hail the King!

Στις 27 Απριλίου, ημέρα Σάββατο, το CowboyTV σε συνεργασία με την Dell/Alienware και το Golden Hall διοργάνωσαν ένα King of the Hill event στο παιχνίδι League of Legends, σε ένα stand της Dell/Alienware. Φυσικά η ευκαιρία δε χάθηκε και παρευρεθήκαμε κι εμείς.

Ο κόσμος
αρχίζει να μαζεύεται

Το event άρχιζε στις 12 παρ’ όλα αυτά η συρροή άρχισε ένα μισάωρο μετά, όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες καταστάσεις. Οι εγγραφές είχαν ξεκινήσει μία ώρα νωρίτερα και το concept ήταν το εξής: ο πρώτος που θα φτάσει στον χώρο διεξαγωγής είναι και ο King, και σκοπός του είναι να κρατήσει την θέση του μέχρι το τέλος της ημέρας, νικώντας πάμπολλες 1v1 αναμετρήσεις στο χάρτη Proving Grounds. Όποιος νικάει τον «βασιλιά», παίρνει τον τίτλο και προσπαθεί να τον διατηρήσει. Μετά από 8 ώρες παιχνιδιού ο νικητής κερδίζει μια οθόνη Dell Ultrasharp LED 22” και το σεβασμό των αντιπάλων του.

O πρώτος βασιλιάς

Όπως ηταν αναμενόμενο η πιτσιρικαρία δεν έλειπε από το event. Αρκετά νέα παιδιά ηλικίας 12-15 ήταν εκεί για να δώσουν το παρόν αλλά και να αποδείξουν σε συνομήλικους και μεγαλύτερους πως το τόσο νεαρό της ηλικίας δεν σήμαινε απολύτως τίποτα. Οι μάχες όσο περνούσε η ώρα γίνονταν ολοένα και πιο σκληρές και οι ποσότητες ανδρεναλίνης ολοένα και αυξάνονταν!

Το event είχε ειδική φωτογραφική κάλυψη αλλά και τηλεοπτική! Μετά από λίγο ήρθε και ο πασίγνωστος στη gaming σκηνή, Cowboy, ο οποίος ήταν και ο βασικός host του. Κι επειδή ο Μάρτης δε λείπει απ’ τη Σαρακοστή, ο συντάκτης μας Δημήτρης είπε να «τεστάρει» το πιτσιρίκι που ήταν ατρόμητος King. Το ντοκουμέντο παρακάτω!

Χαρακτηριστικό μειδίαμα-χαμόγελο της δημοσιότητας

Ο συνδυασμός της ηλιόλουστης ημέρας, του ευγενούς περιβάλλοντος, των όμορφων θηλυκών παρουσιών, της ευχάριστης ατμόσφαιρας, με το βασικό στοιχείο της ημέρας, το gaming, έκανε αυτό το event μια πολύ ωραία εμπειρία!

Keywords
Τυχαία Θέματα