''Άκαρπες'' οι προσπάθειες των γυναικών για την ...

Επίσημα πλέον χωρίς γυναίκες το FIFA 14

Όπως σας είχαμε γράψει πριν μέρες, η Fernanda Schabarum είχε δημιουργήσει petition στο διαδίκτυο όπου ζητούσε από την EA να προσθέσει στο FIFA 14 γυναικείους χαρακτήρες. Η συμμετοχή στο petition ξεπέρασε τα 10.00 μέλη μάλιστα. Ωστόσο, δεν θα υπάρξει κάποια τέτοια προσθήκη στο FIFA 14.

Μιλώντας για

το συγκεκριμένο θέμα, ο παραγωγός του FIFA 14, Sebastian Enrique, είπε πως στην EA το έχουν συζητήσει αλλά δεν υπάρχουν κάποια σχέδια προς το παρών. Διότι για να μπορέσει να προστεθεί το γυναικείο φύλλο στο παιχνίδι θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα, όπως η ''φυσική'' των χαρακτήρων. Σύμφωνα με τον Sebastian, η προσθήκη γυναικείων χαρακτήρων εμπλέκει πολλά πράγματα όπως νέα μοντέλα και στυλ μαλλιών.

Άρα, το να προστεθούν γυναικείοι χαρακτήρες στο FIFA δεν είναι κάτι απλό. Ίσως να δούμε μία τέτοια προσθήκη σε κάποια μελλοντική κυκλοφορία του franchise. Προς το παρών, ας περιοριστούμε στην elite του ανδρικού φύλου.

Το FIFA 14 αναμένεται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο Φθινόπωρο σε PS3, Xbox 360 και PC, ενώ περισσότερα συστήματα κυκλοφορίας θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες. Τις πρώτες πληροφορίες του τίτλου θα τις βρείτε πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα