Ξέσπασε στην Φεϊρένσε η Μπενφίκα

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο η Μπενφίκα επικράτησε με 4-0 της Φεϊρένσε αφήνοντας πίσω της την βαριά ήττα από την Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ. Βασικός για ακόμη ένα παιχνίδι ο Βλαχοδήμος, εκτός αποστολής ο Ανδρέας Σάμαρης.

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο η Μπενφίκα να δυσκολεύτηκε να βρει ελεύθερους χώρους, καθώς η πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων να μην της το επέτρεψε, αλλά στο δεύτερο μέρος ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση της κατάφερε να πάρει την νίκη.

Το σκορ για τους αετούς άνοιξε ο Ζόνας στο 49’,

με ωραία ατομική προσπάθεια και ιδανικό τελείωμα, ενώ το αυτογκόλ του Μπρούνο Νασιμέντο στο 57΄ έλυσαν τα πόδια των παικτών του Ρούι Βιτόρια. Στο 68’ ο Ράφα Σίλβα έγραψε το 3-0 από κοντά, σε μια φάση που ξεκίνησε από τον Ζόνας, ενώ το τελικό 4-0 το διαμόρφωσε ο ο Σεφέροβιτς στο 89’, με τον Ελβετό να σκοράρει με τη δεύτερη προσπάθεια.

Με αυτήν την νίκη η Μπενφίκα μείωσε την διαφορά από την πρωτοπόρο Πόρτο στον έναν βαθμό αλλά με τους δράκους να έχουν ένα ματς λιγότερο.

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Αλμέιδα, Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλδο, Πίτσι (89΄ Κροβίνοβιτς), Φέισα, Φερνάντες (80΄ Απελτ), Ράφα Σίλβα, Ζόνας (82΄ Σεφέροβιτς), Ζίβκοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα