Επιστροφή στις νίκες για την Ρεάλ

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 της Βαλένθια. Πήρε το προβάδισμα η βασίλισσα με το αυτογκόλ του Ντάνιελ Βας στο 8΄, ενώ ο Βάσκεθ στο 83′ κλείδωσε την νίκη για την ομάδα του Σαντιάγκο Σολάρι. Ανώτεροι στο δεύτερο ημίχρονο οι «νυχτερίδες» που έχασαν πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, αλλά τις έχασαν.

Το παιχνίδι το πρώτο ημίχρονο δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε στο δεύτερο. Η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι. Ο Βας

με αυτογκόλ μετά από σέντρα του Καρβαχάλ έδωσε το προβάδισμα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Από εκεί και πέρα, χωρίς να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης απέναντι σε μια Βαλένθια που φοβόταν να ανοιχτεί στον αγωνιστικό χώρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «νυχτερίδες» μπήκαν αποφασισμένοι να ρισκάρουν και να πιέσουν μπροστά για να καταφέρουν να ισοφαρίσουν. Ο Σάντι Μίνα έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες (53’, 63’), ο Παουλίστα κατάφερε να σημαδέψει ψηλά σε κενή εστία (65’). Η βασίλισσα με την πάροδο του χρόνου έψαχνε τους τρόπους να απειλήσουν με αντεπιθέσεις για να απειλήσει την Βαλένθια. Όπου σε μία από αυτές, ενώ είχε χάσει άλλες δυο νωρίτερα, κατάφερε να κλειδώσει την νίκη με τον Λούκας Βάθκεθ έδιωξε το άγχος (83’, 2-0).

Παρά το γεγονός ότι η Ρεάλ φλέρταρε με μία νέα γκέλα βρίσκεται στο -3 από την κορυφή μετά από 14 αγωνιστικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα