Βαλβέρδε: «Να μπούμε στο γήπεδο με ψυχολογία νίκης»

Ο Ισπανός τεχνικός πάντως, σοβαρεύτηκε στη συνέχεια και υποστήριξε: «Θα ήθελα ένα γρήγορο γκολ, αλλά το σημαντικό είναι να μπούμε στο γήπεδο με ψυχολογία νίκης. Θα πρέπει να παίξουμε όπως πρέπει σε μία τέτοια διοργάνωση. Δεν πρέπει να αργήσουμε να μπούμε στο παιχνίδι».

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αναφέρθηκε και στις απουσίες λόγω τραυματισμών: «Εχουμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς. Όμως δεν μπορούμε να συζητάμε αυτό. Πρέπει να σκεφτόμαστε
τους παίκτες που είναι παρόντες. Δεχόμαστε πως υπάρχει δυσκολία αλλά θα πρέπει να την αφήσουμε στην άκρη για να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι».

Ο Βαλβέρδε ρωτήθηκε και για την Άρσεναλ: «Δεν πρόκειται να μας χαρίσει τίποτα. Έρχεται εδώ για να νικήσει. Έχει ένα στιλ καθορισμένο. Η Άρσεναλ έχει καλή τεχνική, παίζει γρήγορα και είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ανεξάρτητα από το ποιοι θα παίξουν εμείς έχουμε μόνο μία επιλογή: να νικήσουμε».

Ο Ισπανός τεχνικός ρωτήθηκε και για τον τρόπο που θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός:«Ελπίζω να μην έχω πολλές εκπλήξεις. Μένει ακόμα μία προπόνηση για να δούμε την κατάσταση του Φουστέρ αλλά και του Ορμπάιθ. Θα χρησιμοποιήσουμε αμυντικούς παίκτες στη μεσαία γραμμή διότι δεν έχουμε άλλη επιλογή».
Keywords
Τυχαία Θέματα