Τζένη Θεωνά: Πανευτυχής μαμά - Δείτε την υπέροχη φωτό με τον γιο της

Η Τζένη Θεωνά απολαμβάνει όσο τίποτα άλλον τον νέο της ρόλο ως μανούλα και έχει επιλέξει να αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο και ενέργειά της στον μοναχογιό της, καρπό του έρωτά της με τον Δήμο Αναστασιάδη.

View this post on Instagram

Ίσως τελικά αυτό(ς) που αμφισβητείς να είναι και αυτό(ς) που επιθυμείς. Έτσι έμαθα. Εσύ απτόητος. Σ'ευχαριστώ. Θα συνεχίσω να μαθαίνω πλάι σου. —————————————————————————————♡ #2020 #lifetimehighlight #flashback μακροβούτι στα γαριδάκια

A post shared by ᴊᴇɴɴʏ ᴛʜᴇᴏɴᴀ (@jennytheona) on Jan 4, 2020 at 8:05am PST

View this post on Instagram

Κάποιες φορές κάνω αυτό το πλασματάκι να σκάει στα γέλια και τότε τα μάτια του λάμπουν και κάτι μαργαριτάρια αποκαλύπτονται στο στοματάκι του και νιώθω πως τίποτα άλλο ποτέ δεν έχω πετύχει στην ζωή μου τόσο σπουδαίο όσο το γάργαρο το γέλιο του. Ο Αρίωνας.

A post shared by ᴊᴇɴɴʏ ᴛʜᴇᴏɴᴀ (@jennytheona) on Jan 15, 2020 at 4:35am PST

Η γλυκιά ηθοποιός, αν και ενεργή στα social media, δε δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τον γιο της. Γι’ αυτό κάθε φορά που μοιράζεται με τους followers της ένα στιγμιότυπο από την καθημερινότητά τους, πέφτουν βροχή τα likes και τα comments.

View this post on Instagram

Ο παππούς μας ο Άρης κι ο παππούς μας ο Ιωάννης αγκαλιάστηκαν σ' ένα όνομα. Ο Αρίωνας. Ο μικρός γητευτής και οι σκυλαρίμπες του.

A post shared by ᴊᴇɴɴʏ ᴛʜᴇᴏɴᴀ (@jennytheona) on Nov 24, 2019 at 10:16am PST

Πρόσφατα, η Τζένη Θεωνά απόλαυσε μία βόλτα στην εξοχή μαζί με την οικογένειά της και δημοσίευσε μία πρωτότυπη φωτογραφία του μικρού Αρίωνα δίπλα σε έναν… γάιδαρο!

Δείτε την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

A post shared by ᴊᴇɴɴʏ ᴛʜᴇᴏɴᴀ (@jennytheona) on Feb 16, 2020 at 12:39am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα