Έτσι θα κάνεις το καλύτερο στοματικό

08:10 20/2/2020 - Πηγή: In.gr

Το στοματικό σεξ είναι από τις πιο ευχάριστες και ικανοποιητικές εμπειρίες κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα ικανοποιήσεις τον άλλον αν το κάνεις με τον λάθος τρόπο.

Δεν είναι κάτι «πρόχειρο»Το να το κάνεις σα να είναι υποχρέωση που πρέπει να βγει και να τελειώνετε και οι δύο, είναι κάτι που αντικειμενικά ξενερώνει πολύ τον άλλον και μπορεί να τον κάνει κιόλας να νιώσει και πολύ αμήχανα.Αν η ίδια νιώθεις ότι είσαι σε μια φάση που δε σου βγαίνει να το κάνεις, τότε μην το κάνεις. Μην πιέζεις
τον εαυτό σου  να κάνεις κάτι που δε σου φαίνεται ωραίο και πόσο μάλλον μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε πρήξει μέχρι να το κάνεις η ίδια.Μη μιλάς καλέ

Κάνεις στοματικό και προσπαθείς να μιλήσεις; Πού το έχεις δει αυτό κούκλα μου; Αν μιλήσεις κινδυνεύει ο άλλος από τραυματισμούς. Έχεις δόντια. Το ξεχνάς; Απόλαυσέ το καθώς θα είναι μια από τις λίγες στιγμές μες στη μέρα που θα απολαύσετε ταυτόχρονα χωρίς να μιλάτε.

Κοίτα τον στα μάτια

Είναι αρκετά καλό να κρατάς μια επικοινωνία μαζί του. Επικοινωνία μη λεκτικής φύσεως χρυσή μου. Κοίτα τον και δείξε του πόσο ποθείς το σώμα του σε κάθε εκατοστό. Δείξε του με το λάγνο βλέμμα σου ότι αυτό είναι που ποθείς και θέλεις.

Άσε τον να παίξει με το πρόσωπό σου

Το να χρησιμοποιεί το μόριό του στη γύρω περιοχή είναι μια τέλεια φαντασίωση και πράξη για κάθε άντρα. Ίσως γιατί έτσι δείχνεις ότι ποθείς τον ίδιο σε μεγάλο βαθμό και του επιτρέπεις να βρίσκεται όπου θέλει πάνω σου.

Οργασμός

Αυτό είναι δική σου απόφαση, αν θες να ολοκληρώσει εντός της στοματικής κοιλότητας ή εκτός (κατάλαβες τι εννοούμε προφανώς). Αν καπνίζει πάντως μην περιμένεις γεύση ανανά με φράουλα και γκρέιπφρουτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα