Την Κυριακή η «σχεδία» θα σαλπάρει για… ελληνικά νησιά γεμάτη παραμύθια – Συνέχεια δράσεων για παιδιά στους «Πρωινούς Σελιδοδείκτες»

Την Κυριακή 3/12, οι «Πρωινοί Σελιδοδείκτες» του περιοδικού δρόμου «»σχεδία«, η παιδαγωγός Κατερίνα Θάλεια Νάκου αλλά και τα παιδιά, στο πλαίσιο της σειράς δράσεων «Με μια «σχεδία» στις χώρες του κόσμου» σαλπάρουν για ένα ταξίδι γεμάτο παραμύθια, μαγεία, δημιουργία και φυσικά νοστιμιά, χάρη στο λαχταριστό πρωινό με σοκολατένιες αυγοφέτες από βιολογικά αυγά και χυμό.

Το σπίτι του περιοδικού δρόμου «σχεδία»,  το φιλόξενο «σχεδία home», ανοίγει ξανά την Κυριακή (3/12) τις πόρτες του στις 11 π.μ.,  στην καρδιά της Αθήνας

(Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2), για να υποδεχτεί τους μικρούς του φίλους και να τους προσφέρει μαγικά παραμύθια και ένα λαχταριστό πρωινό. Πρόκειται για τη δράση του περιοδικού η οποία πραγματοποιείται κάθε πρώτη και τρίτη Κυριακή κάθε μήνα, στις 11:00π.μ.. Απευθύνεται σε παιδιά και συνδυάζει παραμύθια, δημιουργική απασχόληση και ένα γευστικό δεκατιανό.

Στη δράση της Κυριακής 3/12, με αφετηρία την Αθήνα, με ένα καράβι παραμύθια και με ένα παραδοσιακό τραγούδι από τη Χίο τα παιδιά θα… ταξιδέψουν σε ελληνικά νησιά, θα παίξουν, θα μυρίσουν βότανα από γωνιές της Ελλάδας και θα δημιουργήσουν με αυτά! Ένα κουδουνάκι σε ένα κλαδί που όλο ψηλώνει, μια πανώρια κόρη κρυμμένη σε μια γλάστρα με βασιλικό και λόγια που ρίζωσαν στη γη θα μας συντροφεύσουν μέσα από λαϊκά ελληνικά παραμύθια που ταξίδεψαν στους αιώνες και με τη σοφία τους δίνουν φτερά στη σκέψη και στη φαντασία των παιδιών.

Η «σχεδία» περιμένει όλους τους  μικρούς της φίλους ηλικίας 5-8 ετών, στο σπίτι του περιοδικού δρόμου «σχεδία» στην καρδιά της Αθήνας,  το «σχεδία home» (Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2 Αθήνα).

Ημερομηνία: Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, 11:00

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας: 5-8 ετών

Τοποθεσία: «σχεδία home» (Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2), Αθήνα

Διάρκεια δράσης: 1 ώρα

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Κράτηση απαραίτητη: [email protected] & 213 0231220

Συμμετοχή με πρωινό γεύμα: 12€

Keywords
Τυχαία Θέματα