Τι συμβαίνει όταν ο Ήλιος συναντά τον ανάδρομο Ερμή

Η λαϊκή ρήση «Όπου ακούς πολλά κεράσια... κράτα μικρό καλάθι» ταιριάζει γάντι στο παρασκευο-σαββατοκύριακο, που διανύουμε. Λίγο πριν από την τρίτη υπερπανσέληνο της χρονιάς, που συμπίπτει με την εαρινή ισημερία στις 21/3, ο Ερμής, o πλανήτης της επικοινωνίας μας εμπλέκει σε νέες περιπέτειες, καθώς βρίσκεται ανάδρομος στους Ιχθείς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Τοξότη, μεγεθύνει την ασυνεννοησία στις διάφορες επαφές μας, αφού επικρατεί το πολύ μπλα-μπλα!

Κάθε συζήτηση ή διαπραγμάτευση που μπορεί να γίνεται είναι πολύ δύσκολο να καταλήξει κάπου, αλλά ακόμη κι αν αυτό συμβεί,

είναι πιθανό να υπάρξουν προβληματικά σημεία, που έχουν διαφύγει της προσοχής μας. Υπερβολές, λόγια που δύσκολα εκφράζονται με πράξεις και εκστομίζονται χωρίς σκέψη γεννούν ανεδαφικές προσδοκίες ενώ υποσχέσεις που δίνονται δεν τηρούνται. Οπότε μην δένεις... κόμπο ότι ακούς, δώσε χρόνο στον εαυτό σου να το επεξεργαστεί.

Την κατάσταση εμπλέκει ακόμη περισσότερο το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα το Σάββατο, που φέρνει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος. Απέφυγε να προσπαθήσεις να επιλύσεις παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις που έχουν υπάρξει, αλλά και να εκφράσεις ανοιχτά ό,τι αισθάνεσαι και δεν είπες μέχρι τώρα. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος, τουλάχιστον μέχρι τις 28 Μαρτίου, οπότε ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία.

Τουτέστιν φρόντισε να απολαύσεις τις ημέρες και τις στιγμές, δεδομένου ότι το τριήμερο ευνοούνται οι συναντήσεις με φίλους και οι έξοδοι για διασκέδαση, καθώς μας χαρακτηρίζει έντονη εξωστρέφεια και διάθεση για κουβέντα, αστεία και βόλτες, που θα βοηθήσουν να τονώσουμε την ψυχολογία μας.

Περισσότερο επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που καλό είναι να κρατούν αποστάσεις από ό,τι λέγεται κι ακούγεται, να αποφύγουν την οριστικοποίηση καταστάσεων, την υπογραφή εγγράφων ή συμβολαίων, και γενικά να δίνουν χρόνο στα πράγματα να εξελιχθούν. Αν είστε προσεκτικοί ούτε θα βρεθείτε με την πλάτη στον τοίχο ούτε θα κατηγορηθείτε ως ανεύθυνοι και επιπόλαιοι. Οπότε λάβετε τα μέτρα σας!

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί προσπαθήστε να διατηρήσετε τον έλεγχο σε οικονομικά και ερωτικά, αφού ενδέχεται να εκτεθείτε ή να απογοητευτείτε λόγω των μεγάλων προσδοκιών που τρέφετε εμπιστευόμενοι άτομα που δεν έχουν αποκρυσταλλώσει τα θέλω τους. Προστατευτείτε και λίγο...

Keywords
Τυχαία Θέματα