Τι φέρνει η Αφροδίτη στον Τοξότη

Η Αφροδίτη μετά από τον Σκορπιό, περνά στον ενθουσιώδη και εξωστρεφή Τοξότη μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου, προσφέροντας κέφι, χαρά και αισιοδοξία, αλλά και ευκαιρίες. Το κλίμα γίνεται πιο ανάλαφρο, η διάθεσή μας πιο χαλαρή και παιχνιδιάρικη και η ματιά μας πιο αισιόδοξη, επηρεάζοντας θετικά την καθημερινότητά μας, αλλά και την ερωτική μας ζωή.

Θα πάρουμε τα πάνω μας, θα αναπτερωθεί το ηθικό μας και θα ανακτήσουμε τη θετική μας ενέργεια, αλλά χρειάζεται να έχουμε μια αυτοσυγκράτηση, αφού εύκολα θα εμπλακούμε σε περιπέτειες και θα καταφύγουμε σε σπατάλες.

Περισσότερο

επηρεάζονται οι Τοξότες, για τους οποίους τα πάντα θα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο σε όλους τους τομείς. Το ζήτημα είναι να εκμεταλλευτείτε όσα σας προσφέρει το σύμπαν για να βελτιώσετε όσα θέλετε στην προσωπική σας ζωή κι όχι να αναλωθείτε στις περιπέτειες.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες ενίοτε πρέπει να ασχολούμαστε και με τα πρακτικά ζητήματα. Αν το κάνετε χωρίς πολλές κουβέντες όλα θα γίνουν.

Ευνοούνται και οι Λέοντες και οι Κριοί, που θα δουν τις μετοχές τους να ανεβαίνουν, ενώ για τους Ταύρους κια τους Σκορπιούς ανοίγονται ερωτικά και οικονομικά ενδιαφέρουσες προοπτικές. Πιο συγκεκριμένα:

Κριέ η ψυχολογία σου θα αλλάξει προς το καλύτερο και θα έχεις τη δυνατότητα να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, επαγγελματικά αλλά και ερωτικά.

Ταύρε συναισθηματικά παίρνεις τα πάνω σου και γίνεσαι πιο παιχνιδιάρης, ενώ θα έχεις και αρκετά τυχερά τόσο στον οικονομικό, όσο και στον ερωτικό-σεξουαλικό τομέα.

Δίδυμε θα έχεις περισσότερη διάθεση να κυκλοφορήσεις και να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα, εμπλουτίζοντας έτσι τον κοινωνικό σου κύκλο.

Καρκίνε ευνοείσαι κυρίως στα εργασιακά. Μην αμελείς την υγεία σου.

Λέοντα έεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τις επιδιώξεις σου.

Παρθένε επηρεάζεσαι τόσο που δνε αποκλείεται να παρατήσεις προγράμματα και πλάνα και να το ρίξεις στην καλοπέραση.

Ζυγέ θα γίνεις πιο εξωστρεφής και θα κλέβεις τις εντυπώσεις με την παρουσία σου μεταξύ ατόμων με τους οποίους μπορείς να ανταλλάσσεις ιδέες και απόψεις.

Σκορπιέ θα απελευθερωθείς από τα έντονα πάθη και την απολυτότητά σου και θα σε ενδιαφέρει να περνάς καλά στο παρόν, απολαμβάνοντάς το στο μέγιστο.

Τοξότη μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου όπου σου κάνει κέφι, χωρίς ενδοιασμούς και δεύτερες σκέψεις και το πιο πιθανό είναι ό,τι κι αν επιχειρήσεις να σου βγει.

Αιγόκερε θα αλλάξει η ψυχολογία σου προς το θετικό θα ελαφρύνει η διάθεσή σου και θα αρχίσεις να βλέπεις φως στην άκρη του τούνελ.

Υδροχόε θα γίνεις πιο κοινωνικός και καλοδιάθετος, προσελκύοντας πρόσωπα με τα οποία μοιράζεστε ιδέες και αντιλήψεις που θα σε ενθουσιάσουν.

Ιχθύ αλαφραίνει τη διάθεσή σου και σε χαλαρώνει διώχνοντας φοβίες και ενδοιασμούς και στα επαγγελματικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα