Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Αν και η εβδομάδα που μόλις άρχισε θεωρητικά θα έπρεπε να είναι πιο ανάλαφρη, λόγω και της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου την Πέμπτη, δεν είναι καθόλου έτσι, καθώς δεν βοηθάει ιδιαίτερα το πλανητικό σκηνικό.

Παρόλο που ο Ερμής από τους Ιχθύς προσπαθεί να βελτιώσει την επικοινωνία, αρκετοί δυσκολεύονται όχι μόνο επειδή δεν μπορούν να εκφραστούν σωστά, αλλά και επειδή οι εκάστοτε απέναντι δε λαμβάνουν τα μηνύματα σωστά, με αποτέλεσμα να περιπλέκονται τα πράγματα…

Η

εβδομάδα επιφυλάσσει και εντάσεις καθώς ο Άρης πριν εγκαταλείψει τον Κριό και περάσει στον Ταύρο στις 14/2 έχει μία δύσκολη όψη με τον Ουρανό, που θα φέρει αυθορμητισμό, αλλά και απρόβλεπτη και άκρως εριστική συμπεριφορά σε ορισμένους, κάτι που θα βάλει σε μπελάδες έως και καβγάδες άλλους τύπους του ζωδιακού κύκλου.

Αν αισθανθείτε την πίεση να περισσεύει και να γίνεται όλο και πιο δύσκολα διαχειρίσιμη μια κατάσταση διατηρείστε την ψυχραιμία σας και σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε, αλλά και τι αντέχετε και μετά πάρτε τις αποφάσεις σας και ενεργήστε ανάλογα. Πάντως θα βρείτε το κουράγιο να προχωρήσετε σε ένα γενικό ξεκαθάρισμα στόχων, δράσεων και σχέσεων, με γνώμονα την πραγματική αξία για τη ζωή σας.

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω αν και φοράει τα… πορφυρά της λόγω της γιορτής του έρωτα δεν είναι και τόσο χαρούμενη και κυρίως δεν είναι και τόσο εκδηλωτική όσο θα θέλαμε λόγω της ημέρας. Παρόλα αυτά, την Πέμπτη η Σελήνη από τους Διδύμους δίνει μία πιο ανάλαφρη διάθεση για επικοινωνία κάτι που θα φέρει γλυκό κλείσιμο της βραδιάς σε αρκετούς...

Δείτε τη συνολική εικόνα

Κατά τα λοιπά σήμερα Δευτέρα η Σελήνη στον Ταύρο μας κάνει να κατανοήσουμε ότι πολλά μπορούμε να καταφέρουμε, αν είμαστε σταθεροί, αποφασισμένοι και επικεντρωμένοι στους στόχους μας. Η συναισθηματική και υλική ασφάλεια είναι σημαντικά γι’ αυτό οργανώστε καλά τα βήματά σας, εξασφαλίζοντας παράλληλα τα κεκτημένα σας. Φροντίστε να είστε ανοιχτόμυαλοι ώστε να μπορέσετε να δείτε τη συνολική εικόνα στις διάφορες καταστάσεις που ενδεχομένως σας προβληματίζουν ή σας εγκλωβίζουν και να βρείτε τις λύσεις για θέματα που σας απασχολούν.

Περισσότερο ευνοούνται οι Ταύροι οι οποίοι είναι γεμάτοι δυναμισμό, έχουν την τύχη με το μέρος τους και το μόνο που μένει είναι να επιλέξουν στόχο.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι ενίοτε με την ξεροκεφαλιά σας προκαλείτε έντονες αντιδράσεις. Το θέμα δεν είναι να περάσει το δικό σας, αλλά το κατά πόσο αυτό για το οποίο επιμένετε είναι και γιατί θεωρείτε ότι είναι το σωστό για όλους.

Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί όσο πιο πολύ έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων, τόσο περισσότερο θα βγείτε κερδισμένοι και ερωτικά και οικονομικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα