Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με τους συλληφθέντες για τη δολοφονία της 41χρονης λίγη ώρα μετά το έγκλημα

Βίντεο ντοκουμέντο με τους δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο που παρουσιάζει το in έχει καταγράψει τις κινήσεις των δύο ανδρών λίγη ώρα μετά τη δολοφονία να κινούνται παρέα και να πετάνε σε κάδο απορριμμάτων προσωπικά αντικείμενα της άτυχης Γεωργίας προκειμένου να καλύψουν τα ίχνη του εγκλήματος που έχουν διαπράξει.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Η ώρα είναι περίπου 15 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 2ας Ιανουαρίου και οι δύο άνδρες κινούνται στην οδό Περικλέους σε κοντινή απόσταση από το διαμέρισμα του 39χρονου όπου έγινε η δολοφονία.

Αφού πλησιάζουν τους δύο κάδους και σταματάνε για λίγο συνεχίζουν την πορεία τους για λίγα μέτρα και στη συνέχεια επιστρέφουν πίσω.

Φωτογραφίες με το μπαούλο

Στη φωτογραφία – ντοκουμέντο που παρουσίασε το LIVE NEWS φαίνεται ο σύντροφος της Γεωργίας να κατεβαίνει μόνος του από την κατοικία στις 12 ρο βράδυ και ένα λεπτό μετά συναντά τον συνεργό τους και μένουν πάνω για 16 λεπτά πριν ξανακατέβουν.

Αυτό επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του 34χρονου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι κάποια στιγμή κατέβηκε στο αυτοκίνητό του και μετά από λίγο τον φώναξε ο 39χρονος λέγοντάς του ότι σκότωσε την 41χρονη και να πάει να τον βοηθήσει.

Στις 01.45, οι δύο φερόμενοι ως δράστες φαίνεται να μεταφέρουν στο μπαούλο την άψυχη σορό της 41χρονης, μετά την στυγερή δολοφονία.

Keywords
Τυχαία Θέματα