Στην πίστα των ...βασανιστηρίων το νέο Οpel Mokka

Tις τελικές εξετάσεις του περνάει, πριν βγει στην παραγωγή, κάθε νέο μοντέλο. Αυτό ισχύει και για το νέο Mokka  που είναι έτοιμο να περάσει από το Κέντρο βασανιστηρίων -  Δοκιμών της φίρμας, ώστε, υπό σκληρές συνθήκες να διαπιστώσουν τις αντοχές του οχήματος.

Ειδικότερα, στο Κέντρο Δοκιμών του Rodgau-Dudenhofen, πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή ρυθμίσεις για βέλτιστη ακουστική άνεση στο εσωτερικό του νέου Mokka, , ενώ, επίσης, δοκιμάζονται σε σκληρές συνθήκες οι τομείς πλαισίου, κινητήρα, ηλεκτρονικών και φωτισμού.

Μάλιστα, πολλές από τις δοκιμές γίνονται κατά τη διάρκεια του σκληρού

χειμώνα στον Αρκτικό Κύκλο για τις τελευταίες ρυθμίσεις σε παγωμένες λίμνες και στενούς επαρχιακούς δρόμους στη Σουηδική Λαπωνία.

Πολλές από τις δοκιμές σταματούν ώστε να βλέπουν οι μηχανικοί στα laptop, τις μετρήσεις, και τις τελευταίες καταγραφές.

Τα αυτοκίνητα δοκιμών παραμένουν καμουφλαρισμένα πίσω από το πράσινο και μαύρο κάλυμμα, με 3D γραφικά που καθιστούν ασαφείς τις αναλογίες του αυτοκινήτου.

«Όλοι ανυπομονούμε να δούμε το νέο Mokka στο δρόμο στα χέρια των πελατών. Τα test drive ‘πηγαίνουν ρολόι’, μεταξύ άλλων, επειδή το νέο μας ‘μωρό’, ελαφρύ και με συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις, αντιδρά καλά στις ρυθμίσεις. Η οδική συμπεριφορά και η οδηγική άνεση εντυπωσιάζουν. Το Mokka είναι η χαρά  της οδήγησης» σχολιάζει ο υπεύθυνος δοκιμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα