Σπουδαίες νίκες για ΠΑΣ και ΟΦΗ

Στην Κέρκυρα, λοιπόν, ο ΠΑΣ με το 2-1 έκανε ένα βαθμολογικό άλμα και ελπίζει βάσιμα να παραμείνει στη Λίγκα. Αντίθετα, η Κέρκυρα έχασε ένα παιχνίδι που έμοιαζε με τελικό για τη σωτηρία.
Στο 20' ο Βάντερσον έβγαλε τη σέντρα και ο Ζαραδούκας με ωραίο σουτ σημείωσε το 0-1. Το 0-2 ήρθε στο 42' με τον Μπεσέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πίεσαν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν (1-2) με τον Καλαντζή στο 55'.

Στο
68' ο Μπεσέρα είχε σουτ στο δοκάρι για τον ΠΑΣ και στο 76' η Κέρκυρα έχασε μεγάλη ευκαιρία για το γκολ της ισοφάρισης: 0 Μαρτίν κέρδισε πέναλτι από τον Πάντο, ο Γραμμόζης όμως είδε τον Κηπουρό να αποκρούει το χτύπημα.
Να τονιστεί ότι από το 69' ο ΠΑΣ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής (δεύτερη κίτρινη) του Λίλα.

Διαιτητής: Κουκουλάκης.

Κόκκινη: Λίλα.

Κίτρινες:Ζαραδούκας, Καλαντζής.

Κέρκυρα:Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου, Βέντσελ, Γραμμόζης, Μίχος(85' Καραλής), Καλαντζής, Γιάντσης(56' Μπάρκογλου), Ερίθε, Οσμάν, Μαρτίν, Μαϊστόροβιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Πάντος, Μπεσέρα, Λίλα, Γεωργίου, Ντε Βισέντι(46'Ανδράλας), Σκούφαλης(72' Μιχαήλ), Πατσατζόγλου, Βάντερσον(43' Ζαρμπέλα), Κώτσιος, Ζαραδούκας.

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ

Στο ντέρμπι του Ηρακλείου, ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη (1-0) απέναντι στον Εργοτέλη.

Το γκολ πέτυχε μόλις στο 9' με σουτ ο Παπουλής.

Ο Εργοτέλης στη συνέχεια είχε την πρωτοβουλία, χωρίς όμως να φτάσει στο γκολ.

Στο 90' αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα ο Κουτσιανικούλης και αμέσως μετά, ο Καραγεωργίου γεμάτος νεύρα για την απόφαση του Σπάθα έφυγε για τα αποδυτήρια.

Διαιτητής: Σπάθας.

Κόκκινη: Κουτσιανικούλης.

Κίτρινες: Γιαλούσης, Βερόν, Γιοβάνοβιτς, Λεάλ, Ταυλαρίδης, Σίσιτς.

Εργοτέλης: Πίρσον, Δάρλας(83' Χαλκιαδάκης), Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Ολίσε(70' Μπέτο), Κυριακίδης(61' Κατσικοκέρης), Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Μπούντιμιρ.

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Βάντο, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Μπούρμπος, Κάλαϊτζιτς, Βερόν(62' Γαλανόπουλος), Ζ. Λόπεθ, Σίσιτς, Παπουλής(86' Πίτσος), Καμπάνταης(73' Χ. Λόπεθ).
Keywords
Τυχαία Θέματα