Σε ποιους φέρνουν τύχη... βουνό Άρης και Δίας

Η πιο θετική ημέρα της εβδομάδας είναι η σημερινή Πέμπτη 25/7 καθώς ο Άρης στον μεγαλοπρεπή Λέοντα κάνει τρίγωνο με τον Δία στον ενθουσιώδη Τοξότη, γεμίζοντάς μας ενέργεια, αλλά και εφοδιάζοντάς μας με τύχη για να κυνηγήσουμε τους πιο φιλόδοξους στόχους μας και να τους κερδίσουμε σε επαγγελματικό κι όχι μόνο επίπεδο, αλλά και να επεκταθούμε, και να ξεφύγουμε από τα στενά πλαίσια, να ανοίξουμε πανιά για άλλες πολιτείες και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας. Τα ρίσκα ευνοούνται και δεν αποκλείεται να πετύχουμε κάτι

που όντως αποτελεί μεγάλη κατάκτηση.

Δεδομένου ότι ο Δίας είναι φαινομενικά ανάδρομος για κάποιους σημαίνει ότι σε αυτό το στάδιο αξιοποιείται μία ευκαιρία που δόθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και τώρα μπαίνει στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσής της, με καλύτερα αποτελέσματα από τις 11/8 που ο Δίας θα είναι πλέον σε ορθή φορά.

Έτρσι ή αλλιώς έχετε τις... κεραίες σας ανοιχτές, προκειμένου να αξιοποιήστε τις ευνοϊκές συγκυρίες τοης ημέρας αλλά και του δεκαημέρου που ακολουθεί.

Περισσότερο επηρεάζονται  Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου, καθώς και  όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στα προαναφερθέντα ζώδια.

Λέοντες και Τοξότες έχετε πάρει τέτοια φόρα που κανείς δε μπορεί να σας σταματήσει. Με τον ενθουσιασμό, το θάρρος και την σιγουριά που έχετε, ακόμα και τον πιο δύσκολο στόχο θα τον πετύχετε. Ρισκάρετε και δε θα χάσετε.

Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες έχετε αγγίξει τα όριά σας και είστε έτοιμοι να πάρετε φωτιά με το παραμικρό σε επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον. Επειδή ο έλεγχος εύκολα θα χαθεί λάβετε τα μέτρα σας, εκτός κι αν δεν σας νοιάζει το αποτέλεσμα.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι έχετε την τύχη με το μέρος σας  οπότε αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν σε ερωτικά και οικονομικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα