Πρόταση της ΑΕΚ για τον Ντιένγκ σύμφωνα με τους Αλγερινούς

Ένα νέο όνομα φέρνει στα μεταγραφικά της ΑΕΚ η ιστοσελίδα της Αλγερίας competition.dz. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ της η Ένωση έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην MC Algier για τον Αλιού Ντιένγκ.

Πρόκειται για τον 21χρονο αμυντικό χαφ του συλλόγου της Αλγερίας με καταγωγή από το Μάλι. Ο Ντιένγκ είναι ένας δυναμικός αμυντικός χαφ που μπορεί να

αγωνιστεί τόσο ως κόφτης όσο και ως 8αρι.

Στην αποκάλυψη για το επίσημο ενδιαφέρον του Δικέφαλου προέβη ο ίδιος ο πρόεδρος της MC Algier στην οποία ανήκει ο παίκτης λέγοντας μάλιστα πως η ΑΕΚ είναι η τέταρτη ομάδα που τον ζητάει μετά από δύο τουρκικές και μία της Σαουδικής Αραβίας. Το ρεπορτάζ δεν μένει εκεί, καθώς επεκτείνεται και σε ποσά αναφέροντας πως η πρόταση της Ένωσης για την αγορά του παίκτη φτάνει στις 500.000 ευρώ.

Ο Ντιένγκ είναι μια περίπτωση που δείχνει να διαθέτει τα στοιχεία που αναζητά η ΑΕΚ για την ενίσχυση του άξονά της. Είναι ένας παίκτης δυναμικός, σε καλή ηλικία και έχει συμμετοχές στην ομάδα του. Η υπόθεση του φαίνεται λοιπόν πως είναι μεταξύ εκείνων που κοιτάζει η Ένωση για την ενίσχυση του κέντρου της, τη στιγμή που ψηλά στη λίστα του Δικεφάλου υπάρχει και ένας μέσος από την αγορά της Σκανδιναβίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα