Νέες εξελίξεις στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας – Γνωστός της ένας εκ των δραστών

Στον εισαγγελέα Ρόδου οδηγούνται, το μεσημέρι της Τρίτης, οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο, που σπούδαζε στο πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο.

Ηδη ο 19χρονος με καταγωγή από την Αλβανία ομολόγησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, μετά τις επίμονες και επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις των λιμενικών, την εμπλοκή του στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας.

Την ίδια στιγμή ο 21χρονος Έλληνας αποδεικνύεται «σκληρό καρύδι», αφού μέχρι αυτή την ώρα οι αρχές δεν έχουν καταφέρει να αποσπάσουν την ομολογία

του σχετικά με τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο.

Ενας εκ των δύο νεαρών ήταν γνωστός της φοιτήτριας καθώς είχαν φιλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι δύο νεαροί εντοπίστηκαν σε υλικό από κάμερες να κινούνται με την άτυχη φοιτήτρια στη Ρόδο λίγο πριν την εξαφάνισή της. Στη διαλεύκανση της υπόθεσης οδήγησαν τόσο η μοιραία διαδρομή όσο και τα ίχνη DNA σε ένα σπίτι όπου πήγε η άτυχη Ελένη.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, από τις καταθέσεις τους, στις οποίες έπεσαν σε αρκετές αντιφάσεις, φέρεται να προκύπτει ότι οι δύο άνδρες πρότειναν στην φοιτήτρια, να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός, ωστόσο φαίνεται ότι η 21χρονη δεν συμφώνησε (άγνωστο παραμένει αν αρχικά είχε δεχθεί) και ξέσπασε καβγάς.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας ανέφερε μάλιστα ότι ένας από τους ανθρώπους που βρήκε τη σορό της κοπέλας ήταν συγγενής ενός εκ των δυο δραστών. «Αυτό που έβγαλαν οι άνθρωποι από τη θάλασσα τους έκανε λυγίσουν… όλοι οι άνθρωποι εδώ εκφράζουν τη θλίψη τους» ανέφερε με σπασμένη φωνή ο πατέρας.

Οι δυο φερόμενοι ως δολοφόνοι σύχναζαν στα γυμναστήρια, ενώ ένας εξ αυτών ήταν γνώστης πολεμικών τεχνών.

Η κηδεία της κοπέλας θα τελεστεί την Τετάρτη στις 11 το πρωί στο Διδυμότειχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα