Προσωπική επίθεση Τσίπρα σε Παπαδήμο

Νέα επίθεση προς το πρόσωπο του Λουκά Παπαδήμου - την ώρα που στο εσωτερικό του κόμματός του μιλούν για έξοδο από την ευρωζώνη και διακοπή αποπληρωμής του χρέους - εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του Συνασπισμού.Ο πρόεδρος του κόμματος είπε ότι η χώρα έχει «πρωθυπουργεύοντα
επίτροπο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας», τον ίδιο άνθρωπο που ως πρόεδρος της Τραπέζης της Ελλάδος και αντιπρόεδρος της ΕΚΤ εξέθρεψε την πολιτική του υπερδανεισμού, την τραπεζική κερδοσκοπία, τα μετοχοδάνεια και τα όργια του Χρηματιστηρίου.Ο Αλέξης Τσίπρας έστρεψε τα πυρά του και προς τον Γιώργο Παπανδρέου λέγοντας ότι άνοιξε την πόρτα της κόλασης, «μας έβαλε μέσα και τώρα ασχολείται με το να διασώσει τον εαυτό του από την πολιτική του εξαφάνιση».
ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ. Κατά τη συνεδρίαση του οργάνου το Αριστερό Ρεύμα του Συνασπισμού κατέθεσε ξεχωριστό κείμενο συμβολής με το οποίο αντιτίθεται στις επιδιώξεις της ηγεσίας για συγκρότηση ενός γενικού αντιμνημονιακού ή και αντιμνημονιακού αντινεοφιλελεύθερου μετώπου που θα περιλαμβάνει από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά και το ΚΚΕ ώς τη ΔΗΜΑΡ και τους Οικολόγους Πράσινους. Οπως τονίζει, η συμπαράταξη της Αριστεράς μπορεί να συμπεριλάβει το ΚΚΕ, τον ΣΥΡΙΖΑ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τον ανένταχτο αριστερό προοδευτικό κόσμο. Ωστόσο δεν αποκλείει τη δυνατότητα συνεργασίας με δυνάμεις που αποχωρούν από το σημερινό ΠΑΣΟΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα