Πρόκριση για την ΑΕΚ στην Καλαμάτα

Ο αγώνας διεξήχθη σε ένα γήπεδο που έμοιαζε με βούρκο, λόγω της βροχής που είχε προηγηθεί. Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη και με τη νίκη της αυτή άρχισε η προσπάθεια να υπερασπίσει τον τίτλο της.

Το γκολ της πρόκρισης σημείωσε ο Στιβ Μπέλεκ στο 47'. Ο ίδιος παίκτης είχε και δοκάρι στο 18'.
Η Καλαμάτα πάλεψε όσο μπορούσε και διαμαρτύρεται γιατί στο 20' θα μπορούσε να
δοθεί υπέρ της πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Μανωλά στον Αθανασόπουλο.
Να τονιστεί ότι λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου, υπήρξε συμπλοκή ανάμεσα σε οπαδούς της Καλαμάτας και της ΑΕΚ που βρίσκονταν στην ίδια θύρα. Η αφορμή ήταν ασήμαντη(ένα πανό) , αλλά στην πορεία ενεπλάκησαν αρκετοί και τα επεισόδια γενικεύτηκαν, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που οι φίλοι της Καλαμάτας έπαιρναν στα χέρια τους ξύλα και ό,τι άλλο μπορούσαν. Τελικά, μια διμοιρία των ΜΑΤ εμφανίστηκε, επιχείρησε να βάλει τάξη, αλλά ένταση υπήρξε όπως και κάποιοι ελαφρά τραυματίες από τις συμπλοκές.Υστερα από λίγα λεπτά, πάντως, όλοι ηρέμησαν.
Διαιτητής: Δασκαλόπουλος.

Κίτρινες: Αργυρίου, Μανωλάς, Αθανασόπουλος.

Καλαμάτα: Κοψαχείλης, Τσόπελας, Μπλέτσας(61' Κωστής), Ρουμπουλάκου, Κωνσταντόπουλος, Τσαγκαράκης, Αλεξανδρόπουλος(78' Καρατζανίδης), Τσιμικλής, Αθανασόπουλος, Πετρουζέλλης, Τριανταφυλλάκης(69' Δασκαλάκης).

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Καράμπελας, Μπουγαϊδης, Μανωλάς(69' Γεωργέας), Κάλα, Αργυρίου, Ρίκκα, Μπερνς(85' Τσίτας), Μπέλεκ, Γκερέιρο, Σιαλμάς(77' Κάρλος).

***Σε άλλο παιχνίδι για το Κύπελλο, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με σκορ 1-0 τον Διαγόρα στη Ρόδο. Το γκολ πέτυχε στο 6' ο Κουέβας.
Keywords
Τυχαία Θέματα