Πουλάνε φωτογραφίες από το αγριότερο φονικό των τελευταίων δεκαετιών

Ενα από τα αγριότερα εγκλήματα στη σύγχρονη ιστορία της χώρας έρχεται ξανά στο προσκήνιο για έναν... απίστευτο λόγο. Οτι φωτογραφίες των δολοφόνων πωλούνται σε δημοπρασία.

Οπως αποκάλυψε το Star, η δολοφονία της οικογένειας Χρυσαφίδη, τη δεκαετία του '90, είχε συγκλονίσει την Ελλάδα. Υπ' αριθμόν ένα ύποπτος ήταν ο Ταϋλανδός μπάτλερ της οικογένειας του επιχειρηματία. 27 χρόνια μετά ξεπουλιούνται όσο όσο στο ebay δύο

φωτογραφίες των πρωταγωνιστών του εγκλήματος.

Ήταν 19 Ιουνίου του 1991, όταν τα ίχνη της οικογένειας Χρυσαφίδη χάθηκαν. Ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε τον επιχειρηματία , την Αγγλίδα σύζυγό του Ελίζαμπεθ και τους δύο γιους ήταν μια οικογενειακή φίλη που τους είχε επισκεφθεί στη βίλα της Εκάλης. Το επόμενο πρωί, ο επιχειρηματίας δεν πήγε στο εργοστάσιο. Οι συνεργάτες του τηλεφώνησαν στο σπίτι και άκουσαν τον Ταϊλανδό μπάτλερ να τους λέει ότι η οικογένεια είχε φύγει για διακοπές και θα επέστρεφε στις 28 Ιουνίου. Πέντε ημέρες μετά αποκαλύφθηκε η φρίκη.

Ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος περιγράφει τη σκηνή που αντίκρισε όταν μπήκε στην έπαυλη:

«Μπήκαμε από αυτή την πόρτα .... σε τρία δωμάτια στο υπόγειο ήταν σκοτωμένα όλα τα μέλη της οικογένειας δεμένα, φιμωμένα.... βρέθηκε βαριοπούλα κ.α. Ο ιατροδικαστής είπε ότι κάποια από τα χτυπήματα έγιναν και ήταν εν ζωή τα θύματα».

Τρεις ημέρες μετά τη στυγερή δολοφονία ο Ταϊλανδός μπάτλερ Πρασέρτ Σερτουασάνα κλείδωσε την έπαυλη και μαζί με τη σύζυγό του και δύο συγγενείς τους έφυγαν για τη χώρα τους. Η σφαγή της οικογένειας μεταφέρθηκε στην τηλεόραση από τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο.

Μετά από 27 χρόνια, η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. Και παρόλο που ο Ταϊλανδός μπάτλερ εντοπίστηκε στη χώρα του, δεν συνελήφθη και δεν δικάστηκε ποτέ για το άγριο φονικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα