Ποιος είναι ο λόγος που τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα προσφέρουν περισσότερη άνεση στα σαλόνια τους

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα εισέρχονται πιο δυναμικά στην αυτοκινούμενη ζωή μας, με νέα μοντέλα που συναρπάζουν σε όλα τα επίπεδα. Εκτός από την συνεχώς βελτιστοποίηση της αυτονομίας, η νέα γενιά ηλεκτρικών προσφέρει συναρπαστικές τεχνολογίες αλλά και περισσότερο χώρο.

Ο λόγος είναι απλός: Η απουσία κινητήρα εσωτερικής καύσης, της σήραγγας μετάδοσης, της δεξαμενής καυσίμου, δίνουν τη δυνατότητα στους σχεδιαστές των ηλεκτρικών να προσφέρουν περισσότερους

χώρους. Κοινώς, οι επιβάτες έχουν περισσότερο χώρο για τα πόδια, δεν έχουν το γνώριμο τούνελ ανάμεσα στα πόδια που είναι πιο έντονο στους πίσω επιβάτες και υπάρχει μεγαλύτερος συνολικά εκμεταλλεύσιμος όγκος για ανθρώπους και αποσκευές.

Για παράδειγμα, η πλατφόρμα ΜΕΒ της VW,  επιτρέπει τη μέγιστη δυνατή χρήση του χώρου που προσφέρεται στο εσωτερικό. Δεδομένου ότι η μπαταρία υψηλής τάσης βρίσκεται ως επίπεδο μπλοκ κάτω από την καμπίνα επιβατών και όλα τα άλλα τεχνολογικά εξαρτήματα καταλαμβάνουν λίγο χώρο, στο νέο ID.4 η ευρυχωρία του είναι το ατού του, όπως και σε ένα συμβατικό SUV στην αμέσως επόμενη κατηγορία. Η βασική  πρόθεση για το εσωτερικό των ηλεκτρικών είναι να τονιστεί το άνετο εσωτερικό , που δεν μπορεί να αναπαραχθεί από κανένα όχημα με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα