Ποιά ζώδια θα πρέπει να υποδεχθούν με… πυροτεχνήματα το 2019

Το 2019 αναμένεται να είναι πιο ευνοϊκό για το σύνολο των ζωδίων, ωστόσο υπάρχουν κάποια που την καινούργια χρονιά που καταφθάνει θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τη ζωή τους, αν εκμεταλλευτούν τις μοναδικές ευκαιρίες που θα τους προκύψουν στους διάφορες τομείς της ζωής συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών αλλά και των ερωτικών τους.

Από τους πιο ευνοούμενους το 2019 είναι ο Παρθένος, που δοκιμάστηκε ποικιλοτρόπως τα προηγούμενα δύο χρόνια, ο οποίος θα περάσει μια εκπληκτική χρονιά, καθώς θα έχει… τα άστρα με το μέρος του σε όλους τους τομείς, και

στα ερωτικά του, όπου θα βρει το ταίρι που τον καλύπτει.

Το 2019 έχει καλές προοπτικές για ακόμη τέσσερα ζώδια, τους Διδύμους, τον Σκορπιό, τον Τοξότη και του Ιχθύες. Δεν έχετε παρά να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, που θα σας δοθούν, στα επαγγελματικά και όχι μόνο, αφού και στα προσωπικά σας αναμένεται όλα τα πάνε πρίμα και για τους αδέσμευτους και τους δεσμευμένους.

Θετικές επιρροές δέχονται επίσης ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως, καθώς και ο Κριός, ενώ ο Λέοντας και ο Υδροχόος αναμένεται να περάσουν μια μέτρια χρονιά, αφού θα βιώσουν κάποιες δυσκολίες, αλλά και καλές στιγμές, ενώ σε ανάλογη κατάσταση θα είναι ο Ζυγός, που θα έχει θέματα στις σχέσεις του, όπως και ο Ταύρος που θα πρέπει να επιμείνει πολύ στις διάφορες προσπάθειές του εάν θέλει να στεφθούν με επιτυχία.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο

Κατά τα λοιπά, σήμερα Πέμπτη 20/12, καθώς ο Ήλιος λίγο πριν αποχαιρετήσει τον Τοξότη κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, επιφυλάσσει εκπλήξεις και ανατροπές, αλλά και ευκαιρίες ή πολύτιμες βοήθειες από το πουθενά που θα μας ξεμπλοκάρουν σε θέματα που μας προβληματίζουν. Παραμείνετε σε εγρήγορση, διατηρείστε την ψυχραιμία σας και την ευθυκρισία σας, αντιμετωπίστε με ψυχραιμία και ανοιχτό πνεύμα περίεργες ή και παράλογες συμπεριφορές και λάβετε υπόψιν όλες τις παραμέτρους πριν πάρετε κάποια απόφαση. Παράλληλα φροντίσετε να είστε δεκτικοί στο καινούργιο, αλλά να θυμάστε ότι δεν υπάρχουν βεβαιότητες και ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Επηρεάζονται κυρίως Τοξότες και Κριοί, αλλά και οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύες, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Keywords
Τυχαία Θέματα