Πλήρης μετά τα Χριστούγεννα

Την τελευταία τους προπόνηση πριν τα Χριστούγεννα πραγματοποίησαν το μεσημέρι του Σαββάτου οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα περιλάμβανε τουρνουά με τους παίκτες χωρισμένους σε τρεις ομάδες. Μία τακτική που επέλεξε το τελευταίο διήμερο ο Γιώργος Δώνης για ν’ αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές. Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Μακέντα, ο οποίος έκανε θεραπεία και γυμναστήριο, αλλά και

οι Κουρμπέλης, Σέχου, Οικονόμου.

Οι τρεις παίκτες δούλεψαν στο γυμναστήριο και κατόπιν έτρεξαν στο γήπεδο. Όλοι οι τραυματίες, πάντως, εκτός του Κότσαρη που θα συνεχίσει με θεραπείες, αναμένεται να προπονηθούν κανονικά όταν γυρίσουν από την άδεια. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» μετά την προπόνηση ξεκίνησαν να απολαμβάνουν τη Χριστουγεννιάτικη άδειά τους. Ο 49χρονος τεχνικός τους Παναθηναϊκού τους έδωσε μία εβδομάδα και η επιστροφή στο «Γ. Καλαφάτης» ορίστηκε για το απόγευμα του επόμενου Σαββάτου.

Ο Δώνης ζήτησε από τους παίκτες να ξεκουραστούν και να είναι προσεκτικοί, μακριά από καταχρήσεις. Με την επιστροφή τους, άλλωστε, όλοι θα υποβληθούν σε εξετάσεις. Οι «πράσινοι», αφού αντάλλαξαν ευχές αναχώρησαν οι περισσότεροι για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, ενώ αρκετοί θα μεταβούν στο εξωτερικό (όχι μόνο οι ξένοι). Με την επιστροφή κι όταν είναι ξεκάθαρο πότε θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις, θα αποφασιστεί κι αν θα γίνει κάποιο φιλικό περισσότερο για να δει ο Δώνης την κατάσταση των Μουνιέ, Άλτμαν, Κουλιμπαλί.

Keywords
Τυχαία Θέματα