Πάρτι στο Ανφιλντ με καλεσμένη την Αρσεναλ

Η Λίβερπουλ πρόσφερε μία ακόμα παράσταση στο Ανφιλντ αυτή τη φορά με αντίπαλο την Αρσεναλ. Οι Reds επικράτησαν με το επιβλητικό 5-1 δείχνοντας και πάλι πως φέτος είναι ικανοί περισσότερο από κάθε άλλη φορά να φτάσουν στον τίτλο ύστερα από 29 χρόνια.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ εκμεταλλεύτηκε τα πολλά αμυντικά προβλήματα της Αρσεναλ

και εξαφάνισε σε ελάχιστο χρόνο το προβάδισμα που πήρε η ομάδα του Ουνάι Εμερι στο 12ο λεπτό με το γκολ του Μέτλαντ-Νάιλς.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ρομπέρτο Φιρμίνο εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της Αρσεναλ ισοφαρίζοντας, ενώ στο 14′ με έξοχη ατομική ενέργεια σκόραρε για το 2-1. Η συνέχεια ανήκε στη Λίβερπουλ που κυριάρχησε απόλυτα.

Το 3-1 σημείωσε ο Σαντιό Μανέ στο 32′, ύστερα από ασίστ του Σαλάχ και ενώ είχε προηγηθεί καταπληκτική μπαλιά του Ρόμπερτσον προς τον Αιγύπτιο επιθετικό. Ο Σαλάχ χρίστηκε σκόρερ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου εκτελώντας το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε μαρκάρισμα του Παπασταθόπουλου. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε επίσης με πέναλτι ο Φιρμίνο στο 65′, φτάνοντας τα οκτώ γκολ σε έξι ματς με την Αρσεναλ.

Οσο για τα πέναλτι, αυστηρό αυτό που δόθηκε σε βάρος του Παπασταθόπουλου, το βίντεο δεν φαίνεται να δικαιώνει τον Μάικλ Ολιβερ στο μαρκάρισμα του Κολάσινατς στον Λόβρεν στη δεύτερη περίπτωση, ενώ θα μπορούσε να δώσει ένα πέναλτι και στην Αρσεναλ στα τελευταία λεπτά, σε μαρκάρισμα στον Λακαζέτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα