Πάει να κλείσει κι άλλη μεταγραφή ο Παναθηναϊκός – Αυτόν θέλει ο Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός μετά την επισημοποίηση του deal με τον Εργκίν Αταμάν έχει βάλει για τα καλά μπροστά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Κώστα Αντετοκούνμπο και του Δημήτρη Μωραϊτη, ενώ αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξουν και άλλες κινήσεις.

Οι πράσινοι έχουν ένα πλάνο και το ακολουθούν με στόχο να κλείσουν «τρύπες» όσον αφορά τον ελληνικό κορμό και εν συνεχεία να προχωρήσουν στις

μεταγραφές που θα ταράξουν τα νερά στη Euroleague.

Ο Αταμάν είναι σε συνεχή επικοινωνία με τη διοίκηση του Παναθηναϊκό και η επόμενη μεταγραφή που αναμένεται να ανακοινωθεί είναι αυτή του Λούκας Βιλντόζα, με το τριφύλλι να τα έχει βρει με την πλευρά του παίκτη και να απομένει μόνο το τυπικό.

Από εκεί και πέρα, μετά τον Αργεντινό που εδώ και καιρό είναι κλεισμένος, στους πράσινους θέλουν να τονώσουν το ελληνικό στοιχείο και για αυτό πρώτος στόχος είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Μετά την αποχώρηση του το περασμένο καλοκαίρι για την Παρτιζάν είναι η πρώτη επιλογή για να επιστρέψει, με τον ίδιο να «ψήνεται» στην ιδέα.

Ο Παπαπέτρου έχει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια με τη σέρβική ομάδα, στον 5ο τελικό της Αδριατικής Λίγκας δεν έπαιξε και δεν αποκλείεται να είναι ο «εκλεκτός» για μια θέση στο «3» της νέας σεζόν. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σε λίγες μέρες, με τον Αταμάν πάντως να επιθυμεί την επιστροφή του στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα