Ολυμπιακό με ελληνικό στοιχείο θέλει ο Μαρινάκης

Ο κ. Μαρινάκης μίλησε για τον διάδοχο του Βαλβέρδε, αλλά και για τους παίκτες που θα ήθελε στον Ολυμπιακό της προσεχούς σεζόν.

Για το θέμα του προπονητή( ο Ντομίνγκος κερδίζει πόντους), είπε: « Δεν βιαζόμαστε για τον προπονητή, είναι σε εξέλιξη το ισπανικό πρωτάθλημα , για παράδειγμα, άρα πρέπει να περιμένουμε.
Εχουμε κάποιες περιπτώσεις κατά νου και θα δούμε τι θα αποφασίσουμε. Κοιτάμε σε Ισπανία, Πορτογαλία και Γαλλία. Υπάρχουν επιλογές για να κάνουμε την καλύτερη δυνατή».

Για το θέμα των ελλήνων ποδοσφαιριστών, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε: « Θέλουμε να προχωρήσουμε στην απόκτηση ελλήνων παικτών. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι όποιος έρχεται στον Ολυμπιακό μπορεί να παίζει κατευθείαν στην ομάδα. Για να πάρουμε τους ποδοσφαιριστές που μας ενδιαφέρουν θα πρέπει και οι τιμές να είναι λογικές. Ακούγονται νούμερα εξωπραγματικά για τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα».

Αναφέρθηκε και στον Βιεϊρίνια ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός: « Αν τον αποκτήσουμε, τότε θα μείνει στον πάγκο ο Αμπντούν, ενώ ο Φετφατζίδης θα πάει στην εξέδρα».

Ο κ. Μαρινάκης ξεκαθάρισε πως θέλει να βρεθεί λύση στον Παναθηναϊκό, ενώ υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός για τον ίδιο είναι ένα πάθος «και θα κάνω πάντα αυτό που πρέπει για να είναι δυνατός».
Keywords
Τυχαία Θέματα