«Συμβολική» συγκέντρωση

Με μία συγκέντρωση - συζήτηση με τους πολίτες στο θεατράκι της Πλατείας Κουμουνδούρου, μπροστά από τα γραφεία τους, οι Οικολόγοι Πράσινοι επέλεξαν να κλείσουν απόψε την εκλογική τους εκστρατεία στην Αθήνα.

Η επιλογή του χώρου, όπως τονίστηκε, έγινε συμβολικά σε αυτήν την παραμελημένη γωνιά της πόλης η οποία πρέπει να επανακατακτηθεί χωρίς «επιχειρήσεις σκούπα».

Τις θέσεις των Οικολόγων Πρασίνων, απαντώντας και σε ερωτήσεις των πολιτών, ανέπτυξαν οι δύο επικεφαλής, της εκλογικής εκστρατείας, η υποψήφια στη Β' Αθήνας

Ιωάννα Κοντούλη και ο υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Γιάννης Παρασκευόπουλος, υπό τον συντονισμό του δημοσιογράφου Χρήστου Μάτη, ενώ ο οικονομικός αναλυτής Κώστας Καλλωνιάτης αναφέρθηκε εκτενώς στο μείζον πρόβλημα της ανεργίας των νέων.

«Χρειάζεται μίασκληρή διαπραγμάτευση με τους τροϊκανούς, οι πολίτες πρέπει να αποφασίσουν χωρίς διλήμματα» τόνισε η Ι. Κοντούλη ενώ ο Γ. Παρασκευόπουλος είπε ότι η πράσινη ψήφος είναι ψήφος οργής και προτάσεωντονίζοντας ότι με την ψήφο αυτή «ζητάμε την καταδίκη του πολιτικού συστήματος που ασελγούσε κατά της δημοκρατίας».

«Ευχή μας είναι» είπε ο ίδιος «η αριστερά να μη μοιάσει στο ΠΑΣΟΚ. Την παρακαλούμε, της ευχόμαστε να μη το κάνει. Οι Οικολόγοι Πράσινοι δεν είμαστε συμπληρωματικοί κανενός».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα