Ο Τσίπρας εξώφυλλο και στο περιοδικό της Πυροσβεστικής, λίγους μήνες μετά το Μάτι

Εξώφυλλο στο περιοδικό της Πυροσβεστικής έγινε ο Αλέξης Τσίπρας, πράγμα που εξόργισε τους χρήστες του Διαδικτύου και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι της Πυροσβεστικής υπηρεσίας αποφάσισαν να κάνουν εξώφυλλο στο διμηνιαίο περιοδικό τους (για τον μήνα Μάρτιο-Απρίλιο) τον πρωθυπουργό.

Κυκλοφόρησε το Τεύχος 194 της Πυροσβεστικής Επιθεώρησης, διμήνου Μαρτίου-Απριλίου. pic.twitter.com/fIMEmJhvBS

Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 28, 2019

Αλλωστε οι πρόσφατες προσλήψεις 932 ατόμων στην Πυροσβεστική φαίνεται πως είναι μία καλή αφορμή ώστε η υπηρεσία να προτιμήσει τον Τσίπρα στην πρώτη σελίδα. Και βεβαίως έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν, και βεβαίως γιατί να πει όχι ο πρωθυπουργός σε μια τέτοια… τιμή.

Αλλάξτε μόνο τον τίτλο και κάντε το σκέτο "ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ"

— International PASOK Ambassador (@pasokolatitsa) June 28, 2019

Ξέχασαν όμως πως επί ΣΥΡΙΖΑ, 102 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στο Μάτι, πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν, ενώ σημειώθηκαν ανυπολόγιστες και τεράστιες καταστροφές.

Ξέχασαν επίσης πως ένα από τους λόγους της τραγικής και βαθιάς αποτυχίας του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές ήταν το Μάτι, καθώς απέτυχε να προστατέψει 102 ανθρώπινες ζωές και να κρατήσει ασφαλείς του πολίτες απέναντι σε ένα είδος διακινδύνευσης που δύσκολα θα μπορούσε να οριστεί ως πρωτόγνωρη για μια χώρα όπως η Ελλάδα.

Η ηγεσία και τα βύσματα της πυροσβεστικής!

— pardalo_katsiki (@ElKatsiki) June 28, 2019

Ξέχασαν οι υπεύθυνοι της έκδοσης αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ότι η Πυροσβεστική, καθώς και όλος ο κρατικός μηχανισμός ήταν διαλυμένος εκείνη την τραγική ημέρα για την Ελλάδα.

Ξέχασαν ότι η Πυροσβεστική εγκαταλείφθηκε από την κυβέρνηση και μόνο προεκλογικά αποφάσισε το Μαξίμου να κάνει προσλήψεις και να στελεχώσει το Σώμα.

Ξέχασαν επίσης ότι μόλις πριν από λίγο καιρό η ελληνική κυβέρνηση αρνήθηκε να συμμετάσχει στον ευρωπαϊκό μηχανισμό πολιτικής προστασίας ResqueEU, και μετά την κατακραυγή τελικά αποδέχθηκε τη συμμετοχή της. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ευρωβουλευτές του είχαν καταψηφίσει την πρόταση για ευρωπαϊκό μηχανισμό που προσφέρει στην Ελλάδα βοήθεια με εναέρια μέσα κι όχι μόνο σε περιόδους έκτακτης ανάγκης.

Πλάκα μας κάνετε έτσι?

— TP (@TPagain) June 28, 2019

Την ώρα λοιπόν που ο Αλέξης Τσίπρας χαμογελά έχοντας στον πλευρό του την υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ολγα Γεροβασίλη, την υφυπουργό Κατερίνα Παπακώστα και αξιωματικούς του Σώματος, δεν είναι λίγοι εκείνοι που νιώθουν οργή.

εγώ πιστεύω θα ήταν πιο όμορφο να είχε και την δούρου η φώτο!

— μποναφίντε (@bona_fide_not) June 28, 2019

Κι αυτό γιατί σίγουρα θα ήθελαν να θυμίσουν στον πρωθυπουργό τον λόγο που όχι μόνο δεν αξίζει να είναι στο εξώφυλλο του περιοδικού της πυροσβεστικής, αλλά θα έπρεπε να είναι στην τελευταία σελίδα.

Ντροπή σας ρε. Ντροπη

— Roula Dem (@M46yxtcrKbj9hSf) June 28, 2019

Γιατί ένα χρόνο περίπου πριν, όταν το Μάτι καιγόταν ο πρωθυπουργός συμμετείχε στην… βαλκανική φιέστα στο Μόσταρ και έφυγε πολύ αργότερα για να έρθει να στήσει το άθλιο σόου στο Κέντρο Επιχειρήσεων.

Λίγο τσιπς δεν βλάπτει με 102 νεκρούς κ αρνητικό πρωταγωνιστή Τσίπρα κ αρχηγό ΠΣ κ υπουργούς τουλάχιστον σεβασμό pic.twitter.com/DOmZSMbgG7

— οχι αλλο αριστερα (@saneboros) June 28, 2019

Επίσης, κάτω από το tweet της Πυροσβεστικής με την σχετική φωτογραφία δεν ήταν λίγοι που σχολίασαν ότι οι αρμόδιοι του Σώματος εξυπηρετούν κομματικές σκοπιμότητες, καθώς δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιο εξώφυλλο.

Ντροπη ρεζιλςυετε το σωμα

— Here comes the dick (@Free_Venezuela1) June 28, 2019

Ποσες φωτιες θα βάλετε φετο, κατ’εντολην των εικονιζομένων;

— Thanasis f. (@Athanasiosfara1) June 28, 2019

Αν το τευχος Μαρτίου Απριλίου , κυκλοφ΄'ορησε τωρα τέλη Ιουνιου, μια εβδομαδα πριν τις εκλογες, με αυτο το εξώφυλλο, την επομενη των εκλογων καποιοι πρεπει να απολογηθουν για την προεκλογικη τους αυτη κινηση…
Ελεος πια@neademokratia @KinalDioikisi

— Peter (@PeterTroupiotis) June 28, 2019

Την δούρου ξεχάσατε.

— Panos_Hellas (@Panos_Hellas) June 28, 2019

Ξεφτιλισατε το σώμα…θλιβεροι..

— Roula Dem (@M46yxtcrKbj9hSf) June 28, 2019

Τρολάρετε ρε ανεγκέφαλοι! Αι σιχτίρ ηλιθιοι.

— Μαρμότα (@Mvalgroundhog) June 28, 2019

Τα λουλούδια δεν τα πηγαίνατε καλύτερα στους τάφους του Ματιού;

— Deadpool (@PlanetZeroOne) June 28, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα