Νίκη για την ΑΕΚ

Στο Ολυμπιακό Στάδιο, η ΑΕΚ πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και νίκησε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης, ομάδα που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Σάκη Τσιώλη.

Στο 13' ο Λυμπερόπουλος με σουτ από κοντά έκανε το 1-0 και στο 65' ο Κάρλος βρήκε με ωραία πάσα τον Λεονάρντο, κοντρόλ ο Βραζιλιάνος, σουτ και 2-0.

Στο 68' θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ
όταν ο Αλβαρες τράβηξε τον Καφέ από τη φανέλα, ενώ στο 80' ο Μπρέσκα για τον Αστέρα είχε σουτ στο δοκάρι.

Διαιτητής: Βοσκάκης.

Κίτρινες:Μανωλάς, Φορμίκα, Ράγιος, Μπαρτολίνι, Λυμπερόπουλος.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Μανωλάς, Δέλλας, Κοντοές, Καράμπελας(46' Γεωργέας), Μάκος, Καφές, Κάρλος(81' Σιαλμάς), Λεονάρντο, Μπέλεκ(81' Ρίκκα), Λυμπερόπουλος.

Αστέρας Τρίπολης: Χακόμπο, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Τσαμπούρης, Κωστούλας(63' Νοβάρο), Ουσέρο(76' Μπακασέτας), Μπρέσκα, Αλβαρες, Ροτζέριο, Ράγιος, Χούλι (56' Περόνε).

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κέρκυρα, η τοπική ομάδα πήρε την πρώτη της νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα και ελπίζει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η Κέρκυρα νίκησε 2-1 τον Εργοτέλη, ομάδα που έχει παράπονα από τη διαιτησία του Κωνσταντινέα.

Στο 9' Ο Λεάλ έβγαλε τη σέντρα και ο Κατσικοκέρης σημείωσε το 0-1.

Η ισοφάριση ήρθε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ιωάννου στο 33'. Η παράβαση καταλογίστηκε σε μονομαχία του Ιωάννου με τον Χίμπλινγκερ.

Το 2-1 έγινε στο 55' με αυτογκόλ του Σασιασβίλι και ενώ στη φάση μπλέχτηκε και ο Ιωάννου. Τελικά το γκολ χρεώθηκε στον αμυντικό του Εργοτέλη.

Να τονιστεί ότι από το 43' οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τζούνιορ. Ο μέσος αποβλήθηκε για μαρκάρισμα επί του Χίμπλινγκερ.

Διαιτητής: Κωνσταντινέας.

Κόκκινη: Τζούνιορ.

Κίτρινες: Χίμπλινγκερ, Φραγκουλάκης, Μπέτο, Γκαλίνοβιτς, Γιάντσης.

Κέρκυρα: Γκαλίνοβιτς, Βέντσελ, Βενέτης, Καλαντζής(72' Γιάντσης), Αγρίτης(88' Γραμμόζης), Κοντοδήμος, Χαμπλ, Οσμάν, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Ιωάννου (84' Λόβιν).

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Γιαλούσης, Χίμπλινγκερ, Κατσικοκέρης(78' Κουτσιανικούλης), Βίσιο, Λεάλ(62' Μπούντιμιρ), Σασιασβίλι, Μπέτο, Σαρρής, Σίλβα Τζούνιορ, Φραγκουλάκης (69' Χρυσοφάκης).
Keywords
Τυχαία Θέματα