Η ώρα του ντέρμπι έφτασε

Κι αυτό, επειδή η νίκη θα δώσει σημαντικό προβάδισμα στη μάχη για τον τίτλο, ιδιαίτερα, αν νικητής είναι ο Παναθηναικός.

Το ερώτημα είναι ποιά από τις δύο ομάδες επηρεάστηκε περισσότερο από την αναμονή των δύο τελευταίων εβδομάδων, λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής.

Ουσιαστικά, αυτό που θέλει ο απλός φίλος του ποδοσφαίρου, είναι να παρακολουθήσει ένα καλό παιχνίδι, κάτι που μπορούν να προσφέρουν και οι δύο ομάδες.

Οι προπονητές, έχουν σχεδόν έτοιμα τα αγωνιστικά τους πλάνα
και με ελάχιστες εξαιρέσεις έχουν αποφασίσει για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσουν.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό, δεν υπολογίζει στον τραυματία Αριελ Ιμπαγάσα. Είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει πίσω από τον Τζιμπούρ, τον Φουστέρ, ενώ δίπλα στον Ορμπάιθ θα είναι ένας από τους Μακούν, ή Μοντέστο. Το θετικό για τον Βαλβέρδε είναι πως έχει έτοιμους και τους Γέστε, Μόνχε, κατά συνέπεια, μπορεί να διαφοροποιήσει τα πλάνα του λίγο πριν από το ματς. Σε ότι αφορά την άμυνα, ο Μέγερι κάτω από τα δοκάρια, Τοροσίδης (δεξιά), Χολέμπας (αριστερά), Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ (κέντρο άμυνας).

Στον Παναθηναικό, τα πράγματα φαίνονται πιό απλά,αφού το μοναδικό ερώτημα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ο παίκτης που θα καλύψει το δεξιό άκρο της άμυνας: Μαρίνος ή Βύντρα. Οι υπόλοιπες θέσεις είναι γνωστές: Καπίνο, Σπυρόπουλος (αριστερά), Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ (κέντρο άμυνας), Σιμάο, Κατσουράνης, Ζέκα (μεσαία γραμμή), Λέτο, Κλέιτον, Κουίνσι (επίθεση).

Διαιτητής θα είναι ο Γιάχος από τη Χίο. Το ματς θα μεταδοθεί από το Novasports 1.
Keywords
Τυχαία Θέματα