Νέα απίστευτη πρόταση από τους Σαουδάραβες στον Μουρίνιο

Οι Σαουδάραβες σίγουρα το χρήμα δεν το υπολογίζουν. Το είδαμε στην περίπτωση της Αλ Χιλάλ που φέρεται να προσέφερε περί τα 400 εκατομμύρια ευρώ για έναν χρόνο στον Λιονέλ Μέσι με τον Αργεντινό να αρνείται.

Φαίνεται λοιπόν να το βλέπουμε εκ νέου αφού σύμφωνα με ιταλικά Μέσα ενημέρωσης, άνθρωποι από τη Σαουδική Αραβία προσφέρουν στον Ζοζέ Μουρίνιο έναν… πακτωλό χρημάτων για να αναλάβει είτε την Εθνική τους ομάδα είτε την Αλ Νασρ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Corriere Dello Sport», εκπρόσωποι του αραβικού κράτους δίνουν στον «special one»

περί τα 120 εκατομμύρια ευρώ για δυο χρόνια για να ηγηθεί είτε του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, είτε της ομάδας του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως τα λεφτά είναι μεγάλο δέλεαρ, με τον Μουρίνιο και τους συνεργάτες του να το σκέφτονται σοβαρά. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με τη Ρόμα, και θα πρέπει πρώτα να το «σπάσει» με κάποιο τρόπο αν θέλει να φύγει για να πάει είτε μαζί με τον συμπατριώτη του, Ρονάλντο, είτε στην Εθνική όπου πρόσφατα αποχώρησε ο Ερβέ Ρενάρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα