Nικόλας Γιατρομανωλάκης: «Γιατί δεν θα είμαι υποψήφιος στις εκλογές»

Τον λόγο για τον οποίο δεν θα είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες εκλογές εξήγησε ο Νικόλας Γιατρομανωλάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» της Αθηναΐδας Νέγκα.

Αρχικά παραδέχτηκε πως η απόφαση του να είναι κάποιος υποψήφιος είναι δύσκολη, καθώς η διαδικασία μέχρι τις εκλογές είναι εξαιρετικά απαιτητική: «Δεν ζητώ την ψήφο του κόσμου και το αποφάσισα σχετικά αργά, πέρσι το καλοκαίρι.

Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη διαδικασία, δεν είναι για όλους. Είναι μία διαδικασία που απαιτεί τον χρόνο σου και απαιτεί και πάρα πολύ χρήμα, που δεν διαθέτω. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να προσφέρει κανείς. Σε αυτήν την εκλογική διαδικασία, δεν ένιωθα έτοιμος να κατέβω».

Στη συνέχεια, ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης σημείωσε πως το γεγονός ότι είναι ομοφυλόφιλος του ήταν βάρος καθώς η συνεισφορά του στο κυβερνητικό έργο δεν έπρεπε να βασίζεται στον σεξουαλικό του προσανατολισμό αλλά στο έργο του: «Το ότι είμαι γκέι Υφυπουργός είναι ένα φορτίο για εμένα. Φαντάστηκα ότι θα πάρει τέτοιες διαστάσεις, στην Ελλάδα ζούμε. Το περίμενα βεβαίως χειρότερο. Από την άλλη τους λέω, ότι και αύριο γκέι θα είμαι. Από εκεί και πέρα, με ενοχλεί το να εξαντλείται η συζήτηση σε αυτό και αν υπήρξε συνεισφορά του Γιατρομανωλάκη, ήταν ότι αποκτήσαμε κι έναν γκέι Υφυπουργό. Αυτό το θεωρώ λίγο άδικο ως προς τη δουλειά μου. Το άλλο που με ενοχλεί είναι το πώς έχουν εκμεταλλευτεί αντιπολιτευτικά και από αριστερά και από δεξιά, λέγοντας πως εγώ είμαι αυτός που εργαλειοποιώ τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό για να κάνω καριέρα».

«Λέμε ότι θέλουμε τους πολιτικούς διαφορετικούς, κάτι που υποτίθεται ότι έρχεται και ξανάερχεται ως αιτούμενο, είναι να λένε την αλήθεια. Αυτό, καλώς ή κακώς είναι μέρος της δικής μου αλήθειας. Άρα ή θα πρέπει να το πω και να τελειώσουμε με αυτό ή να το κρύβουμε» πρόσθεσε.

Τέλος, ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης έκανε γνωστό ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου και για έναν ακόμα λόγο: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα μείνουν μέχρι τα 80 τους θεωρώντας ότι μετά από αυτούς τους το χάος και μόνο αυτοί έχουν τις λύσεις. Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρχει εναλλαγή στους ανθρώπους. Δεν είναι χόρταση, δουλειά είναι».

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Αναζητώντας τους απολωλότες ψηφοφόρους

«Καίει» την κυβέρνηση η ασφάλεια των πολιτών

Γιάννης Ραγκούσης: Άγνωστοι παραβίασαν την εξώπορτα του σπιτιού του στην Πάρο

Keywords
Τυχαία Θέματα